tisdag 6 november 2012

Känns så himla bra

Ha ha vad jag är glad! Det känns så himla bra, jag klarade av guidningen, det blev inte världens bästa men jag gjorde så gott jag kunde och det duger. Jag tappade en del ord men med hjälp av lite kroppsspråk så tror jag att de förstod vad jag menade :). Och jag behövde inte ta dem på lunch för de hade ett lunchmöte inbokat, vilket passade mig perfekt för då hann jag med att åka och inhandla sista presenten till lillgossen, och så köpte jag med mig riktigt god sushi.


Lunchen idag, lite läsning om kallvalsning och intagande av sushi.


Och förlåt, det blir tjatigt om träning, men det är också därför det känns så himla bra nu. Jag har varit på ett kanonpass här på kvällen, HIT. Idag kändes det riktigt bra i kroppen, och jag kunde ta i ordentligt och efteråt så kommer den där härliga lyckokänslan. Nu kände jag i och för sig lite extra jävlar anamma inför träningen, för när jag tittade mig i spegeln när jag tagit på mig träningskläderna så såg det ut som att jag var gravid i femte månaden, så nu ska den där förbaskade magen bort ;).

Ha en fortsatt bra kväll och en riktigt bra onsdag. Imorgon blir det firande av världens bästa lillgosse som fyller 4 år!

Kram Jennifer

8 kommentarer:

 1. Att göra sitt bästa är verkligen good enough!

  Härligt att träningen känns bra. Jag ska försöka komma iväg ikväll innan jag blir för bekväm hemma i soffan ;)

  Kram!
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Sushi och träning - vilken bra dag!! + att allt gick bra på jobbet - härligt!!

  Ge Joakim en riktigt stor Grattis-kram från oss i Kälarvet!

  Ha en bra dag! Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Det ska jag göra! Ha en bra dag du med! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 4. Sa ju att det skulle gå bra!;)
  Härligt när man känner så efter träningen. Det går verkligen trögt här just nu, men nu ska jag försöka ta mig ut idag istället.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vad skönt att det gick bra med guidningen och jag är nog i sjunde månaden så vi kanske ska starta en mammagrupp ihop....ha ha ha

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 6. Äsch. 5-månaders gravidmage. Tror jag inte ett ögonblick på. Men oavsett. Träning är bra. Träning är skönt. Om inte bara för att få lite egentid.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Den där magen ja... borde också ta tag i det!!

  SvaraRadera
 8. Blir så glad av att läsa detta inlägg Jennifer. Det förmedlar sådan skön känsla av glädje och tillfredsställelse. Du år bra och det gör mig så glad. Du är fantastisk - glöm aldrig bort det! :)

  Och du, vad gör en graviditetsmage? Något vackrare kan jag inte tänka mig. :)

  Kram på dig

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!