söndag 11 november 2012

Vilken kväll

Alltså vilken kväll vi hade, jag mamma och två av mina systrar! Det var länge sedan jag hade så roligt och det var länge sedan jag verkligen släppte loss och bara hade roligt utan att riktigt bry mig om vad andra skulle tycka, vi dansade, sjöng och jublade så jag vaknade ganska hes idag :).

Ingen av artisterna är väl egentligen några som jag lyssnar på, men när man är iväg sådär så spelar det ingen roll för stämningen gör att allt blir så himla bra. Och så hade jag ju bästa sällskapet, tack mamma och systrar för en kanonkväll!


God mat, härligt sällskap och fantastisk underhållning!


Haha, jag sa innan att jag hoppas verkligen att Anders Timell INTE kommer till vårat bord, är inget big fan av honom direkt, men så när han väl kom var vi ju bara tvungna att driva lite med mamma och se till att hon fick sig en rejäl kram :).

Och så får jag ju tacka kära pappa som ställde upp och skjutsade oss fram och tillbaka och fick stå ut med allt kackel i bilen på vägen hem. Innan vi åkte hem från Karlstad så blev han då lite farsdags-firad med paket och kladdkaka. Jag har väl lite dåligt samvete för att jag inte var hemma och var med och firade maken, men presenten var ju fixad så barnen skötte firandet :). 

Hoppas ni alla haft en bra helg och att ni får en bra vecka!

Kram Jennifer9 kommentarer:

 1. Gud vad roligt ni verkar ha haft. Jag måste gå på det där. Fast alla mina vänner har säkert gott, så jag vet inte vem jag ska hitta som vill gå. Det löser sig. Härliga bilder. Jag gillar inte heller Timell nämnvärt. Fick väl kanske en liten annan bild av honom efter Lets dance. Men, de andra är ju goa killar. Kram

  SvaraRadera
 2. Wow, vad läckert! Det känns ända hit hur roligt ni hade det! Underbart. Skönt att koppla av och bara ge 100%.

  KRAM!

  SvaraRadera
 3. Åh vad roligt ni ser ut att ha haft det...HÄRLIGT:)

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 4. Låter som en riktigt trevlig kväll!! Skulle gärna sett de där grabbarna ;)
  Kram Suss

  SvaraRadera
 5. SÅåå roligt att ha en riktig tjejkväll!! Ler när jag läser ditt inlägg och riktigt känner hur mysigt ni haft det tillsammans!!!

  SvaraRadera
 6. Låter som en riktigt härlig kväll för er! Kram Caroline

  SvaraRadera
 7. Ladies night är något som vi har pratat länge med några mina goda vänner. Vet ej varför jag har dåligt samvete pga. min man ... men jag älskar ju honom så mycket. Lite bondamora/hönsmor/familjen är det viktigaste i mitt liv/ tankar, men tror nog att han skulle tycka att det skulle roligt om jag skulle komma iväg och släppa loss som ni. Mr. Timel är inte heller min stora favorit - men han är ganska roligt ... och måste ha varit lite spesiellt för din mamma att bli kramat av honom.

  Ps. tittar in från QofK ... det är otroligt svårt att hitta bra bloggar här i nätet. Du har en sådan :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men så glad jag blir, tack för din kommentar! Ladies night är verkligen något jag kan rekommendera och man behöver inte alls ha dåligt samvete över att gå på det, det är bara väldigt rolig och trevlig underhållning :). Kram Jennifer

   Radera
 8. Å vad skoj det låter! Alltid blivit lite avis på dem som har systrar:)

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!