söndag 18 november 2012

Skriker ut

Boxpasset var riktigt jobbigt och roligt, enda minuset var att jag tycker att instruktören kunde gått runt lite och titta så att man gjorde rätt, slagen har jag koll på men inte sparkarna. Jag kan säga att det känns i underarmar och axlar idag :). 

Efter passet var det full fart hem och in i duschen för att sedan ta kidsen med mig och möta upp goa vänner vid bowlinghallen.


Lite olika stilar :).


Oj så roligt det var, småttingarna hade så roligt och ville inte sluta så sådana här kvällar blir det fler av. Tack Kerstin med familj för en riktigt härlig lördagskväll! 

Och så roligt att jag fick med mig äldste grabben, men han skämdes lite lätt över sin mor som är en sådan tävlingsmänniska och skriker ut både ilska och lycka, hmmm ja jag har svårt att hålla tyst men det var inte så farligt, tror jag?! Lite får man väl låta eller? 

Mina 33 minuter utomhus igår blev ingen träningsaktivitet utan lugn lek med barnen, det fick duga :).Att rita med krita är roligt! Lilltösen gjorde ett fint hjärta och skulle skriva mamma men det fick inte riktigt plats.


Jaha, få se vad den här dagen bjuder på, det enda inplanerade vi har är lilltösen som ska på kalas hos sin fina vän. Kanske blir det lite renovering av ett dockskåp?


"Ta dig tid att njuta av stigen du vandrar på och uppskatta stället du befinner dig på. Härifrån är allting möjligt." Kevin Hall

Ha en bra dag!

Kram Jennifer 

11 kommentarer:

 1. Vem är inte tävlingsmänniska?!?;)
  Känns i armarna idag det lilla jag klättrade igår.
  Önskar att vi hade en lugn dag framför oss, men här ska det bli kalas för båda barnen och vi blir 18 personer om jag räknat rätt.
  Ska bara äta frukost i lugn och ro innan jag sätter fart.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt det låter med en stund i bowlinghallen och lite utetid med barnen! Här är vi ute alldeles för lite, vi börjar faktiskt längta efter snö! Må så gott i veckan kram från vännen Maria

  SvaraRadera
 3. Hihi vilka härlig bilder på barnen "in action". Förstår att ni hade en mysig dag.
  Ha en fin söndag, kram Suss

  SvaraRadera
 4. Vilken kul kväll - härliga kort!! Bowling är riktigt roligt :).

  Ha en fortsatt bra söndag! Kram Carina

  SvaraRadera
 5. Så söta bilder!Jag var också i en bowlinghall igår, dottern hade kalas för tjejerna i klassen på en bowlinghall:)
  Kram Caroline

  SvaraRadera
 6. Har sagt det förut och säger det igen. Jag blir såå otroligt sugen på att träna när jag läser om alla roliga pass du går på!! Nästa år måste definitivt innehålla mer sådant!!!

  SvaraRadera
 7. Carina här igen! Kika in hos mig på bloggen när du har tid så har jag en grej till dig! Kram Carina

  SvaraRadera
 8. Kloka ord! Du har något att hämta hos mig. kram Nilla

  SvaraRadera
 9. Härliga bilder!! Man blir glad :-)

  Renovering av dockskåp gillar jag! Det låter som ett roligt projekt.


  Kram!

  SvaraRadera
 10. Va kul med bowling det måste vi också komma iväg på snart känner jag ;) Såg ett inlägg hos en tjej som heter Helene hon hade byggt ett dock/barbie skåp helt själv du kanske kan få lite tips där: http://helenesdagbok.blogg.se/2012/september/mandag-1-2.html

  Kram Ullis

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!