söndag 18 november 2012

Tack!

Börjar med att tacka så jättemycket för de awards som jag fått idag. "Liebster award" från Nilla med den fantastiska bloggen Life's Silverlining and I. Hennes blogg är en riktig "feel good" blogg där man alltid kan få härlig inspiration om diverse saker, tack snälla du! Svar på frågorna kommer så småningom (ikväll blir det filmtittande här och jag vill inte hasta igenom frågorna så de får vänta till dess att jag känner att tiden räcker till att ge svar).

Och av fina Carina med bloggen Carina - mitt sk liv fick jag "I love your blog", även här
väntar jag med att svara på frågorna. Carina har en otroligt fin blogg och hon är mycket 
duktig på att fotografera och det finns alltid fina bilder att njuta av hos henne, och jag är glad att jag har henne som vän även utanför bloggvärlden, tack snälla 
Carina! Äntligen har jag köpt nya blommor till det här fönstret så jag fick slänga ut de vissna. Nu hoppas jag bara att dessa överlever, vi har nämnligen el-element och det mår inte blommorna så bra av.


Det har inte hänt mycket här idag, vet inte var tiden har tagit vägen vips så var det kväll och vi har inte hunnit med någonting känns det som. Ett besök i blomaffären blev det och oj så mycket fina julsaker det finns, sedan var lilltösen på kalas och då passade jag lillgossen och äldste grabben på att åka och söndagsfika lite :).

Lite extra god middag fixade vi också eftersom maken kom hem från sin weekend-tripp, det måste ju firas lite :).  


Nu ska jag ta mig en promenad och gå och hyra en film, så kvällen kommer att tillbringas i soffan framför teven. 


"Ta alltid ut lyckan i förskott, om det inte blev som du tänkt , så har du i alla fall varit glad fram tills dess." Okänd

Ha en riktigt skön söndagkväll!

Kram Jennifer

6 kommentarer:

 1. Grattis Jennifer!!! Du är så värd alla de här fina utmärkelserna. Din blogg är så härlig, genuin, varm. Jag läser den varje dag!

  Bloggkärlek från mig med!!!! <3

  Lotta

  SvaraRadera
 2. Här är en till som gillar din blogg skarpt. Och så tycker jag det är så bra med alla tänkvärda citat du delar med dig av:) Ha det gott. Kram

  SvaraRadera
 3. Grattis till utmärkelserna! Det är du värd.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Vad roligt med lite extra utmärkelser, det är du värd.
  hoppas du hittade en bra film att mysa till i soffan.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Grattis till de fina awarderna de är du verkligen värda <3 och fina orkidéer du köpt - hoppas de gillar klimatet hos dig ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 6. Ett stort grattis till de fina awarderna Jennifer! Dem är du och din fina blogg verkligen värda. En mycket uppskattad bloggsyster med ett stort varmt hjärta. Så sträck på dig och njut av härligt blogglitter.♥

  Jag håller tummarna för att de fina blommorna ska stortrivas där. Jag fick min första orkidé av min mans mormor för många år sedan och då sa hon att orkidéer ska stå i öster- eller västerfönster och ha 2 msk vatten var 10:e dag. Jag har följt hennes råd och mina blommar året om. År efter år.

  Jag hoppas att du och mannen fick en mysig filmkväll. Vilken film blev det?

  Ta hand om dig vännen och ha en bra start på veckan.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!