söndag 4 november 2012

Barnkalas

Snart 4 år, tänk vad tiden går, på onsdag fyller lillgossen 4 år och det firades med barnkalas idag. Det var lillgossens första "egna" barnkalas, han fick själv välja vilka han skulle bjuda. Förut har det mest blivit så att det har varit lilltösens kompisar som har kommit eftersom att vi umgås med dem annars också (ja, de är ju förstås lillgossens kompisar också men han ser dem mest som syrrans kompisar), men nu fick han välja och han är inne i en grabbig period så då var det bara killar som skulle få komma, men en liten tjej är ok, kanske är de lite förtjusta i varandra ;).


Lilltösen är minst lika nyfiken vad som finns i paketet.


Hela fyra ljus som blåstes ut så fort att mamman knappt hann fota :).

Det blev ett lugnt och skönt kalas, lagom många barn och aktiviteter, och jag kände mig faktiskt inte alls särskilt slutkörd efteråt som jag annars kan tycka att jag gör efter ett kalas, kanske är det så att jag har sänkt kravet på hur det "ska" vara?! 

Här har jag nu suttit och nästan skämts när jag tittade på Solsidan, ibland är det så att jag knappt kan titta för att jag tycker att de gör bort sig så :).


Önskar er en bra start på nya veckan!

Kram Jennifer

5 kommentarer:

 1. Visst är det mycket fix med barnkalas men också så roligt. Jag kan sakna det! Vad fint ni gjort. Bra att det var lagom temp.

  Solsidan nästa på tv4.play!

  Kram!
  Lotta

  SvaraRadera
 2. Barnkalas brukar verkligen ta musten ur!! Härligt att det inte blev så och födelsedagsbarnet ser väldigt nöjd ut!!
  Ha en bra start på veckan du med!!

  SvaraRadera
 3. Låter skönt med ett lugnt barnkalas. Har tyvärr ingen erfarenhet av sådana ;)

  När det gäller solsidan så kan jag inte ens se det så pinsamt tycker jag att det är. aken och barnen tittar och knäcker sig av skratt, men jag klarar bara inte av det. SÅÅÅÅ plågsamt ;)

  Ha en fin vecka du med!
  nattinatti
  /Anna

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Härligt med barnkalas!
  Tänk vad åren går ändå, på onsdag fyller vår minsta pojke 3 år känns ju som att det var i förrgår man kom hem med honom nästan.
  Ha en bra måndag!
  Kram kram Anna

  SvaraRadera
 5. Hahaha... Solsidan... Vet du.. Jag kunde inte titta färdigt i går... JAG GICK!!! Men jag vet egentligen inte varför jag lämnade tv:n. Jag ... äh det blev nog bara lite "mycket"!'
  Så underbart med kalas tycker jag!! Tårta och tindrande barnögon!!!
  Kramkram BeA

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!