torsdag 15 november 2012

33 minuter

Nejdå, jag blev inte sjuk, idag har jag känt mig bättre, trött men inte febrig så jag och grabben stack iväg på att härligt spinningpass och nu känns det sådär gött i kroppen! Det är allt bra skoj med spinning, fast det gäller att det är bra musik. Musiken spelar stor roll för mig, jag vill liksom kunna försvinna in lite i den och bara hänga med i takten.

Och jodå, än håller jag mina 33 minuters aktivitet utomhus, det blev en lunchpromenad idag också och idag var det soligt och varmt så jackan åkte till och med av.
Idag gick jag själv så då blev det till att fota lite :).

Nu ska jag väl ha eftersvettats klart så nu blir det duschen. 

"Livet är som att cykla. För att hålla balansen måste du fortsätta framåt." Albert Einstein

Ha det gott!

Kram Jennifer


7 kommentarer:

 1. Åh, vilka härliga bilder, det ser ut att ha varit en högst njutbar prommis!!!!

  Så härligt med spinning. Själv gillar jag förvisso indoor-walking bättre. Det är ju väldigt likt spinning egentligen. Man slipper bara känna sig nyförlöst efteråt *tsss*

  Ha en fortsatt fin kväll!
  Kram
  /Anna

  SvaraRadera
 2. men guuu va vackra bilder så otroligt fint å stilla det ser ut, härligt att du inte blev dålig, må gott

  SvaraRadera
 3. Vackra bilder, otroligt fina. Och vilket tänkvärt citat! Ha det gott:)

  SvaraRadera
 4. Musiken är superviktig. Men frågan är om inte instruktören är viktigast. Idag körde jag två timmar med samma instruktör som jag kör med på lördagar. Älskar hans pass. Nu råkar han visserligen ha grym musik, men det är han som gör det. Det finns en instruktör, en kille, som jag tycker är bra och han verkar vara en mysig kille, men han har bara sådan där enerverande instrumental musik. Det går fetbort. Danne som jag körde med idag blandar liksom Sccoter, Etype, Darin, Arvingarna. Helt oförutsägbart. Det gillar jag.
  Skönt att höra att du mår bättre. Kram

  SvaraRadera
 5. Bra att du inte blev sjuk! Och spinning....job well done tycker jag med!!!

  Underbara bilder! Vackra Sverige.

  Stor kram!
  Lotta

  SvaraRadera
 6. Kunde lika gärna ha varit 25 grader varmt ute på den översta bilden med en sån fin klarblå himmel. Håller med om att musiken är A och O under spinningen, kör ett pass med en kille ibland och han har den sämsta musiken (i mina öron), typ hårdrocksmusik och sånt och det är ju inte lätt för vi går ju igång på olika varianter så det är säkert många andra i gruppen som gillar det istället ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!