torsdag 29 november 2012

Måste till en toalett

Åkte iväg och handlade inför helgen nu på kvällen, tänkte jag skulle få handla i lugn och ro utan småttingarna. Åker till Ica Maxi där jag alltid brukar handla, men vad tusan är det jag ser, det är ju smockfullt på hela parkeringen, även där det aldrig står bilar så är det fullt!!!! Kommer på att det var ju ikväll det var någon himla VIP-kväll eller vad de nu kallar det för, no way att jag åker dit då. 

Det blev till att fara till Willy´s, men vad fasen där var det ju också en massa folk, men det var väl bara att gå in i alla fall. Börjar fylla på vagnen, försöker ta det lugnt och inte stressa, men så känner jag bara hur min mage sätter igång, min kassa mage. Jag kände att det här kommer inte att gå jag måste till en toalett. Jag går till kassan och frågar var det finns någon toalett, får svaret att jag ska gå till spelhörnan och fråga för hon var inte säker på att den fungerade, jag blir lite svettig och känner lite lätt panik. Går till spelhörnan och jodå toaletten fungerar och ligger runt hörnet. Går dit och ser att man måste ha en jävla femkrona för att komma in, jag som aldrig brukar ha mynt på mig känner ändå i fickan och där ligger ju faktiskt en femkrona. Gissa om jag blir lättad, jag lovar jag hade inte klarat det många minuter till. Ja så kan det gå när man har en sådan mage som jag har, jag kommer alltid, alltid ha en femkrona på mig!


Nu är kalendrarna nästan klara, äldste grabbens är bara klar till den 10:de, men jag får fylla på allt eftersom :).


Hm, ja jag kunde inte låta bli, det blev lite skumtomtar. 


Imorgon är det ledig fredag och vi sticker ut till stugan, ska blir så skönt. Hoppas ha ork till att fortsätta med målandet av väggarna där, men vi får se, det kanske bara blir till att slappa. Fast baka pepparkakor och lussekatter ska vi i alla fall göra :).

Ha en bra fredag!

Kram Jennifer

3 kommentarer:

 1. Försökte oxå åka till Maxi i kväll. Jag vände och åkte hem i stället :)

  Vilka fina kalendrar du fixat och till 3 st - du är duktig du Jennifer!

  Hoppas ni får en lugn, skön och mysig helg i stugan!

  KRAM!!

  SvaraRadera
 2. Meen, jisses vilken tur! Ja, det där är ju värsta mardrömmen... Tur du hann!
  Skumtomtar är ju bara bland det bästa och godaste som finns...
  He en härlig adventshelg i stugan!

  Kram
  Petronella

  SvaraRadera
 3. Aj, det lät inte bra. Det var nervöst att läsa din text innan du skrev om femkronan i fickan. Vilken tur!


  Ha en skön helg i stugan, det blir perfekt att få några sköna dagar där.

  Kram
  Lotta

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!