torsdag 22 november 2012

Det bara måste bli så

Småttingarna är snuviga och hostiga, det passar liksom inte så bra nu, imorgon ska vi ju nämligen dra till Stockholm tillsammans med en god vän och hennes småttingar. De fick stanna hemma från dagis idag för att kunna kurera sig så nu håller jag tummarna för att de är så pass pigga imorgon att de kommer att orka med. De har ju väntat och längtat efter den här helgen, att få åka tåg, gå på Junibacken, sova på hotell och bara mysa, klart de kommer att vara pigga imorgon, det bara måste bli så.


Det var länge sedan jag fotade nu, ja med mobilen fotar jag ju för fullt på vardagliga saker men jag menar liksom mer på riktigt om ni förstår vad jag menar? det är ju bara så mörkt och grått så det blir inga bra bilder, så då får man leta bland alla foton man redan tagit :).  Här är bilder från en härlig höstdag i Silfhytteå, hänger ju inte alls ihop med det jag skriver, men så får det bli idag.


Stack lite tidigare från jobbet idag för att hinna hem och tvätta och fixa packningen inför helgtrippen utan att behöva stressa ihjäl mig och i och med det så hann jag och grabben även med ett 75-min härligt spinningpass. Tyvärr så missade jag en AW med fina vänner men det blir väl fler tillfällen hoppas jag!

Nu håller jag tummarna för pigga och krya småttingar och att jag med mitt "berg-och-dal-bane-humör" kan hålla mig go och glad och inte gapa och skrika, blir ju lite synd om övriga resenärer på tåget då ;).

Ha en riktigt bra fredag! 

Kram Jennifer

11 kommentarer:

 1. Håller tummarna för att dom små ska vara pigga och krya i morgon! Ha det riktigt bra nu i helgen. Njut!

  Stor kram

  SvaraRadera
 2. Ha en härlig tripp och helg. Du var saknad på AW men som sagt det kan vi ha fler gånger
  //Kram

  SvaraRadera
 3. Absolut, håller tummarna att alla är pigga och redo för en rolig helg i Stockholm! Det låter verkligen som en toppenhelg.

  Vilket spinningpass ni var på!

  Kram!
  Lotta

  SvaraRadera
 4. God natt !

  Håller tummarna att dom håller sig friska och att ni kan åka iväg.
  Låter ju jätte mysigt !
  Vilken fin blogg du har . Ska kika vidare men ha en fin helg !

  Kram

  SvaraRadera
 5. Håller tummarna för att de är pigga och krya så att ni kommer iväg på er tripp till Stockholm!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Hoppas ni fått sova gott inatt och att hosta och snuva flytt sin kos. Håller tummen för att ni kan åka idag. Kram

  SvaraRadera
 7. Hoppas nu att alla piggat på sig, så ni kan komma iväg och njuta av helgen ! Ha en fin sådan.
  Kram

  SvaraRadera
 8. Säkert bra att de får vara hemma och vila idag och inte utsätta sig för massa baciller. Hoppas ni får en härlig Stockholmsvistelse. Kram

  SvaraRadera
 9. Hej Jennifer oxh tack för mailet. Jag tror att jag har för många mail -adresser att hålla reda på ... därför sent svar. Lite svårt att avsluta någon, när olika personer skriver till olika adress suck.

  Angående kommentarer i vår blogg. Det finns flera som har sagt att det är svårt att kommentera ... vet ej varför det ställer till det men du kan försöka att skriva bara namnet och blogg -adress. Jag skall i alla fall skriva ner din blogg adress så att jag inte tappar bort alla dessa härliga texter :)

  Junibacken är en härlig upplevelse och när ni nu har kommit så långt - ta en t ur till Skansen. Det är en upplevelse i sig när det är jul. Gamla stan också är ett måste! Vasa skeppet kan man också ta snabbt om man har energi kvar. En hotell weekend är härligt. Man hinner att ladda batterier med ett hotellrum som inte behöver städas och en lååååååång hotell frukost!

  Vi gör ett likadant minisemester men bara till GBG. Härligt ändå att bara umgås med familjen några dagar.

  Hoppas dina barn kryar på sig!!!

  Njut av resan, det blir riktigt härligt!

  Kram

  SvaraRadera
 10. Hoppas alla mår bättre och ni är på väg:)

  Ha en riktigt bra helg//Kram Åsa

  SvaraRadera
 11. tack för dina fina ord hos mej...å så fina bilder..hoppas nu dina barn är pigga å ni får en superbra helg.kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!