lördag 17 november 2012

Mammorna började frysa

Oj vad trött jag var då lillgossen körde sin standard fras här på morgonen "Är det morgon nu?". Jag gjorde ett försök och sa att det var väldigt tidigt så att vi skulle sova lite mer, men det misslyckades så det var väl bara att masa sig upp. Men idag gjorde jag något jag inte brukar göra, jag slog på teven till småttingarna så la jag mig i soffan och slumrade lite till, så får man väl göra ;)?

Efter ett tag tyckte dock lillgossen att det var nogslumrat för mig och överröste mig med härliga kramar och då kan man ju inte annat än att bli glad. 

Vi fick minsann till lite utomhus träning igår jag och min kompis, blev inte det tuffaste passet men vi höll då igång i 33 minuter i alla fall. Vi körde en massa blandande övningar, hopp upp för en läktare byggd av stenar, springa upp och ner för backe, och diverse "djurgångar". Eftersom jag avskyr grodhopp så fick det ju lov att bli det också, jag avskyr det bara för att jag tycker det är så jobbigt så jag antar att det ärr bra träning för mig och när jag ändå var inne på sådant jag inte riktigt gillar så fick det bli burpees också ;).



Både barn och mammor sprang runt och hoppade och hade sig, skojigt var det! 


Och så blev det ju lite "vanlig" lek för småttingarna och de hade inte alls lust att åka hem när mammorna började frysa.



Ett väldigt fin träningsställe!


Idag ska jag köra ett pass som de precis börjat med på Friskis som jag brukade gå på förrut när jag tränade på ett annat ställe, boxning, det ska bli så himla skoj, jag hoppas att det är lika kul som jag tyckte då!

Och ikväll blir det bowling och pizza med goa vänner, småttingarna går redan och frågar om det inte är kväll snart. Vilken bra dag det här kommer att bli, hoppas bara att jag kan hålla pli på humöret ;).

Hoppas er lördag blir kanon!

Kram Jennifer

18 kommentarer:

  1. Tv:n har varit min räddare många gånger när barnen var små. Behöver få sova för att må bra och när de var nöjda med att jag bara fanns där, vaken eller ej, så försökte jag alltid sova lite till i soffan bredvid dem.
    Fullt upp idag ser jag! Här ska jag och barnen ut på lite äventyr senare idag, sonen ska på konfa-läsning först bara. Sedan blir det en eftermiddag med hemmafix inför kalaset i morgon.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja nog var det bra skönt att få slumra lite, jag behövde det tror jag :). Kram Jennifer

      Radera
  2. Vad glad man blir över att läsa allt roligt ni haft och kommer ha för den delen!! Klart man får slumra lite i soffan!!
    Lycka till på bowlingen!

    SvaraRadera
  3. Skön dag igår och härlig lördag idag - njutning!

    Bowling o pizza är en bra kombo ;)

    Kram!

    SvaraRadera
  4. Vilken härlig dag igår du hade.
    Mysig morgon och visst får man slumra på soffan.
    Ha en super trevlig kväll med bowling och pizza.
    Kram Bodil.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, kvällen blev riktigt lyckad :). Kram Jennifer

      Radera
  5. Bowling & Pizza kommer ju bli super:)

    Ha en härlig kväll//Åsa

    SvaraRadera
  6. Ja så får man göra:) så skönt att bara kunna slumra till! Kram Nilla

    SvaraRadera
  7. å så härliga bilder ..va kul med träning..roligt med bowling å mums med pizza ,det blev pizza för oss med idag:)

    SvaraRadera
  8. Jag slog alltid på teven m barnen och somnade i soffan när de var små och till slut lärde de sig att bara gå upp och slå på teven själv och så fick jag sova längre i min egna säng - äkta barnuppfostran ;)
    Låter som om ni kommer att få en supetrevlig kväll med både pizza & bowling - här fick jag nöja mig med bara pizzan ;)

    Kram Ullis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det blir nog till att köra på den linjen här också ;). Kram Jennifer

      Radera
  9. Vad mysigt det lät att bowla tillsammans med goda vänner! Ha det så riktigt kul!
    Krm Helena

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!