söndag 25 november 2012

Hemma igen

Ja men då var vi hemma igen, helgen har varit toppen men jag måste säga att det tar på krafterna att resa med småttingar. Fast de har varit så duktiga alla fyra, de har traskat och gått utan gnäll, fast en del mutor blir det ;).

Fredagen blev det som jag skrivit tidigare ett besök på Junibacken, det var verkligen uppskattat!


Våra trollungar.



Lördagen var det city som gällde på fm, för att bland annat gå och köpa Bukowski-nallar i Gamla stan. Måste ju säga att den vistelsen hade kunnat varit betydligt trevligare om det inte regnat hela tiden.




Visar skyltfönsterbilder igen för jag tycker det var så himla fint, men oj vad mycket folk det var som ville se den fina skyltningen, vi fick köa för att se. 


Lillgossen var lite skeptisk till trollet, men till slut så vågade han sig på att klappa det lite :).

Det tar på krafterna att ränna runt på stan.


Eftermiddagen tillbringade vi på hotellet. Jag och Linda hade tänkt oss att det skulle bli härligt att ta oss ett bad i en varm och skön pool, men ack så fel vi hade, det var ju svinkallt i vattnet. Men det brydde sig ju inte småttingarna om så det var ju bara att hoppa i och se glad ut :). Försökte få dem till bastun men nej, det var i poolen de ville vara.



Det blev inte mycket shopping, men idag på tågstationen så fyndade jag lite på Lindex, en go pyjamas och ett par sockor fick det bli. (ursäkta dålig bildkvalitet, alla foton är tagna med telefonen orkade inte släpa med mig kameran)


Känns gött att vara hemma! Hoppas att ni alla haft en skön helg!


"Lycka multipliceras när den delas." Paulo Coelho

Kram Jennifer 

16 kommentarer:

  1. Junibacken, åååh, där var jag mycket med barnen när de var små :) Kram!

    SvaraRadera
  2. Låter verkligen som ni haft en superhelg, så mysigt!

    Kram Åsa

    SvaraRadera
  3. Vad skönt att ni kom iväg! Älskar Junibacken! Kram

    SvaraRadera
  4. Ja NK's julskyltning är verkligen poppis och även om ni fick trängas lite och muta lite ;) så verkar ni ha haft en fantastisk helg ;)

    Kram Ullis

    SvaraRadera
  5. Jag tycker det låter som en skön helg! NKs skyltfönster är en favorit så här års. Bäst är Junibacken! Jag längtar alltid efter att åka tåget ;)

    Kram och ha en fin måndag Jennifer!

    Lotta

    SvaraRadera
  6. Mysigt ni har haft det, junibacken är toppen :) kram Diana

    SvaraRadera
  7. Åh vilken härlig helg ni haft! Och vilka duktiga barn! Mysigt med julskyltning - nu längtar jag efter julen!

    Ha en bra måndag! Kram Carina

    SvaraRadera
  8. Låter som en riktigt mysig helg!:) Mutor kan behövas även till äldre barn emellanåt...
    Kram

    SvaraRadera
  9. Ja ni är ju " mitt i familjen" om du förstår vad jag menar... finns inte så mycket energi över tid så mycket annat än att ta hand om sin la familia!!
    Men det är en underbar tid och Ni verkar göra det så himla bra!!!!
    Stoor kram!

    SvaraRadera
  10. Vilken härlig helg och vilka fina trollungar ! Kram

    SvaraRadera
  11. Bilderna är ju jättefina. Fast man inte vill bo i Stockholm så finns det massa roligt att se och göra under en weekend. Bukowskis nallar har jag missat... få skriva det up till den hemliga "mamma vill se och göra" boken ;)

    Jag tycker om Paolo Coelhos citater - kanske mera än hans böcker (om man inte räcknar med Alkemisten och Pilgrimsboken - som är ett måste för alla som älskar livet ;) ...) Din citat är så fin. Något man borde tänka varje dag. Vem skall jag dela med glädje idag?

    Kram och tack för din kommentar i Sally blogg.

    SvaraRadera
  12. Vilken mysig helg! Längesen vi var på junibacken nu, killarna är kanske lite stora, men Julia skulle verkligen gilla det! Det kanske man skulle ta och göra nångång under jullove. Vi åker så himla sällan till Stockholm fast vi bor så nära.

    Kram Pernilla

    SvaraRadera
  13. vilken härlig helg ni hade, vilken ålder har du på dina fina barn? jag har 3 barn å det är två stora en tjej 19år en kille 18 i januari och en sladdistjej som är 8 år:) va fina bilder och Junibacken dit vill jag med åka med lilltjejen, må gott

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mina småttingar är 4 och 5 år och så har vi äldste grabben som är 13 år! Ja Junibacken uppskattades verkligen av småttingarna :). Ha det bra! Kram Jennifer

      Radera
  14. Mysigt. En helg att minnas:). Men jag förstår om ni är trötta nu. För visst tar det på krafterna vid den typen av aktiviteter.

    SvaraRadera
  15. Åhh så mysigt det såg ut. Verkligen ett härligt utflyktsmål!

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!