tisdag 27 november 2012

Glasverandan

Blev ett sent inlägg idag. Jag har vabbat idag också, idag körde vi en riktig mysdag, började med en lång frukost utan jäkt.


Långfrukost


Sedan stack vi till Hemmakväll och hyrde filmer, lite kolor fick det bli också, godis är bra medicin när man är sjuk ;).


De valde varsin film (kan ni gissa vem som valde vilken ;)?) och de satt i lugn och ro och såg båda, ett tecken på att de inte är riktigt i form.


Lite pysslande blev det också :).


När maken kommit hem så åkte jag och svägerskan iväg till Glasverandan för att shoppa lite, alltid lika roligt men så himla svårt att välja vad man ska köpa. Det finns liksom lite för mycket fint så det blir nästan svårt att se vad man vill ha, någon som känner igen det?



Glasverandan är en nätbutik med inredningssaker och ibland har de visningar utav sakerna i sitt fina hem, det är så mysigt, det bjuds på fika och man får gå runt i lugn och ro titta på de fina sakerna. Det blev lite taskiga bilder med telefonen, men granen var precis i min smak! Och de där lamporna, vill ha!!!


Jag köpte faktiskt lite julklappar där så det känns skönt att ha kommit igång med det :).

Tror nog det är dags att krypa ner i sängen nu, känner att jag börjar få ont i hals och öron. Håller tummarna för att inte jag ska bli sjuk nu, vill inte, känner liksom inte alls för det, har lite för mycket som ska fixas. 

Ha det gott!

Kram Jennifer


10 kommentarer:

  1. Vilken mysig dag och mysig butik, känner igen det där med överflödet av allt man blir så mättad bara av att titta så man kommer liksom inte för sig att köpa nåt - man måste nästan ha ett mål tex en lykta eller en kudde annars blir det aldrig nåt ;)

    Krya på dig / kram Ullis

    SvaraRadera
  2. Mysig dag! Fin butik...massor av julfint.

    Hoppas du inte blir sjuk nu!!!

    Kram
    Lotta

    SvaraRadera
  3. Glasverandan - denna mysiga butik! Ska nog kika in och se om jag oxå kan komma igång med klapparna. I år går det ovanligt trögt att komma på vad man ska köpa.

    Inte kul att du känner dig risig :(. Hoppas du känner dig piggare i dag och att alla bacillusker är väck.

    Ha en bra onsdag och krya på dig! Kram Carina

    SvaraRadera
  4. Vilken mysig butik. Hade nog också haft svårt för att bestämma mig där!:)
    Ta hand om dig! Jag har blivit snorig!:(
    Kram

    SvaraRadera
  5. En vabb-dag när den är som bäst:). Mysigt. Lite som en bonus i vardagen. Och vilken mysig butik sen då. Ett sånt ställe är det inte alls svårt att göra av med pengar på. Mycket fint. Kram

    SvaraRadera
  6. Ser ut att vara en mysig butik!
    Hoppas du nu inte blir sjuk!
    Kram Helen

    SvaraRadera
  7. Så fina bilder! Vill ha allt som julpynt! Kram

    SvaraRadera
  8. Vilken mysig butik, hoppas du klarar dig och slipper bli sjuk. Kram

    SvaraRadera
  9. Åhh vill oxå kan du inte ta med mig någon gång,,,,hoppas ni kryar på er snart. Den där svarta lampan vill oxå ha kostar?
    Har oxå vabbat idag,,,T kräktes igår hoppas verkligen vi andra klarar oss...
    //Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Blä för kräks hoppas hon mår bättre och att ni andra klarar er!
      Ja men vi får ta och åka dit någon gång Lotta, men nu blir det inte visning igen förrän framåt sommaren, men det går ju att beställa från nätet, www.glasverandan.se. Jag kommer inte ihåg priset på den svarta lampan, kanske ca 500 kr, men kolla på hemsidan.
      Hälsa T att hon får krya på sig! Kram Jennifer

      Radera

Tack fina för din kommentar!