torsdag 24 september 2015

Så småningom

Redan torsdagkväll och alltså redan fredag imorgon! Veckorna rusar fram känns det som. Saker som jag vill göra hinns inte riktigt med. Jag vill hitta på en massa roligt med barnen, hinna med att göra mysiga höstutflykter, fixa och dona hemma, baka, bara mysa, träna och mycket mer. Men jag försöker att inte bli stressad, det som hinns hinns och det andra blir det tid för så småningom. Just nu har jag lite halsont och öronvärk så jag försöker vila så mycket jag kan efter att vi kommer hem från jobb och skola, det blir alltså ingen träning just nu.




På väg hem från fritids. Idag blev det bara lilltösen som hängde med hem, lillgossen följde med kompisar hem. Stackars lilltösen kämpar på i backarna, hon har en för liten cykel egentligen så vi måste nog ta och köpa henne en ny, "knäna slår nästan i styret" gnäller hon.



I morgon bär det av till Stockholm för på lördag är det dags för Lidingöloppet. Jag och maken är anmälda till 30 km. Jag hade först tänkt att inte starta men så tänker jag att fy vad tråkigt att hänga med ut till starten och inte få springa. Så nu har jag bestämt mig för att starta så kör jag på så långt som mitt knä tillåter och så får jag helt enkelt bryta när knät säger stopp. Det blir en utmaning för mig att lyssna på kroppen och hoppa av i rätt tid och inte ignorera smärtan och bara köra på. Men jag har ju ett till lopp nästa helg som jag absolut vill starta och försöka ta mig igenom, Tjurruset, så jag får inte totalkvadda knät nu.








Nu är det dags att ta och packa lite och sedan bums i säng.

Må så gott!

Kram Jennifer

1 kommentar:

  1. Lycka till och jag hoppas ditt knä är på gott humör :-)
    Kram.

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!