lördag 12 september 2015

Ett gäng syskon

Lördagmorgon, jag ligger på en luftmadrass hemma hos syrran i Karlstad. Har sovit så där, somnade till bäst framåt morgonen. Och det är inte luftmadrassens fel, jag sover alltid lite halvtaskigt första natten när jag inte är hemma. Vi är ett gäng syskon och två av storasyrrans barn som är här i Karlstad, det ska springas Tjurruset. Själv får jag lov att stå över då mitt knä inte skulle palla 10 km. Skittrist, men så är det, det blir skoj att få titta på de andra i alla fall. Och jag med min humor hoppas på att få se en del gyttjevurpor ;).

Den här veckan har bjudit på lite blandad kompott. Det har varit lite jobb och lite vabb och flera föräldramöten. Den här veckan är det lilltösen som varit genomförkyld.


Det blir onyttigt och gott mellis när det är vab som gäller.
Lillgossen har börjat få läxa varje vecka och han jobbar på så bra och han verkar ha fått en kanonbra fröken.


Men nu tror jag att jag får ta mig i kragenoch pallra mig upp från luftmadrassen (vill inte erkänna det egentligen men jag känner mig stel i kroppen).

Ha en riktigt bra lördag!

Kram Jennifer

3 kommentarer:

 1. Mysigt men kanske inte så mysigt att sova dåligt.
  Tråkigt med ditt knä! Du får springa nästa gång istället.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Trist med dit knä men jag hoppas att det blev en trevlig dag iallafall? Och nästa år är du med och springer du också Jennifer. :)

  Ta hand om dig.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Var tar dagarna vägen??? Just nu ligger jag raklång i soffan (händer ju inte för ofta) väntar på stora killen ska komma hem från fotbollsträningen... Mörkret faller fort nu!

  Så attans trist med ditt knä! Jag tycker att tjurruset låter så himla kul!

  Hoppas du haft en fin måndag
  Kram Sandra

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!