onsdag 2 september 2015

Piper inte bara en gång

Alltså det finns en sak som jag stör mig på något så fruktansvärt. Det är en fånig sak, jag vet, det är alla himla maskiner som avger ett pipande ljud när de är klara. Typ diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Och de piper inte bara en gång utan mängder av gånger och jag håller på att få nervsammanbrott och blir helt stressad. När jag skriver det så här så märker jag ju vilken fånig grej det är att få nervsammanbrott över :). Nu har både tvättmaskin och diskmaskin pipit så jag har lite att ta hand om.

Dagarna svischar fram, förra helgens kräftskiva vid stugan blev i alla fall riktigt trevlig. Så kul att få umgås med fina vänner. Vår femkamp blev dock bara en trekamp då myggen skrämde in oss när solen gått ner.
Och så gjorde vi ju typ världens klantigaste grej. Säcken som vi slängt alla kräftskal och rester i glömdes kvar ute på gräsmattan. Jag hörde på natten hur det var något som lät väldans utifrån och då kom jag på, just jä#%ar, säcken. Skatorna hade en riktig kräftfest så på söndagsmorgonen var det bara till att ut och rensa trädgården från kräftskal.


 Så vackert ute när jag cyklade hem på söndagen.

Jag bestämde mig för att även cykla hem från stugan. Tänkte ta mig en långsam, mysig runda. Men fy fasen, det gick så tungt och mina ben svarade inte för fem öre och blåste gjorde det. Så det som skulle bli en riktigt skön runda blev min värsta runda någonsin och det trots att jag cyklade sakta.

Nu är onsdagen snart över och det är bara två jobbdagar kvar innan det är helg igen. Till helgen är det dags för lilltösens första fotbollsmatcher och så blir det Granny goes street med bland annat Samir och Victor till kidsens stora glädje. Själv blev jag himla besviken idag, att jag lovat dem att åka dit, när jag fick höra att Sverige spelar em-kval redan kl 18 och att jag missar den :(. Ja ja, så blir det ibland.

Men som sagt, nu har jag lite disk och tvätt att ta hand om.

Må så gott!

Kram Jennifer
4 kommentarer:

 1. Haha... Jag irriterar mig över micron om å om igen piper den när man inte direkt rusar dit (vi har den i tvättstugan som är precis jämte köket )

  Vilken trevlig kräftskiva :-) men otur med påsen...

  Mina killar är också förtjusta i Samir och Viktor speciellt minstingen

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Känner igen det där pipandet. Du är inte ensam att tycka så kan jag säga :)

  Och att cykla i motvind - det värsta jag vet - men jag brukar tänka att det är sådana pass som är vinnarpassen. Det brukar hjälpa åtminstone lite.

  Ha en fortsatt bra vecka o helg!
  Kram Carina

  SvaraRadera
 3. Vår diskmaskin spelar en trudelutt när den är färdig och nu fick vi ett mycket enerverande pipande på den nya tvättmaskinen. Och som sagt, det piper inte en gång...
  Det är de sega passen som skapar pannben, brukar jag tänka och du gav ju inte upp! Bra kämpat!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag brukar tänka på de som jobbar på MC Donalds och allt pipande där. Undrar om någon fått ett tokspel och ställt sig å skrikit rakt ut???

  Vad mysigt ni hade det på kräftskivan trots de elaka myggen. Så riktigt mysigt ut på fotot :-) men blåst, tunga ben och cykling lät verkligen inte skoj. Bra kämpat av dig!
  Ha en skön helg nu. Kram kram.

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!