fredag 18 september 2015

Gilla läget

Bild från Pinterest
Äntligen helg! Den här veckan har jag varit så galet trött så jag vet inte vad. Tur att man då har så härliga kollegor som gör att man får skratta mycket och får annat att tänka på än att man är trött. Men igår fick jag dock ett tråkigt besked, vår chef har fått ett nytt jobb. Det känns så himla tråkigt för han har verkligen varit så himla bra. En duktig tekniker och så god hand med människor, som verkligen vill hjälpa och lyfta andra. Det känns som att det blir omöjligt att få en lika bra chef. Idag vid fikat hade han gitarren med sig och sjöng och spelade så att tårarna rann på mig, inte många chefer som gör något sådant. Men men, det är bara att gilla läget och hoppas att vi får en riktigt bra ny chef.Latte, choklad och lite surfande.


Som sagt, äntligen helg. Idag fick jag bara med mig lillgossen hem för lilltösen följde med en kompis hem och så ska de gå tillsammans på minidisco. Vi tog oss en riktigt lugn eftermiddag jag och lillgossen, städning får vänta tills imorgon för jag är helt enkelt för trött idag. Nu är middagen på g, potatisgratäng och fläskfile är kvällens rätt. Sen blir det soffmys för hela slanten, jag och lillgossen ska titta på Fångarna på fortet.

Imorgon är det dags för fotbollscup igen så någon sovmorgon får vi inte, men det gör inget för det ska bli skoj att få se lilltösen spela.

Ha en riktigt skön kväll och en bra lördag!

Kram Jennifer


2 kommentarer:

  1. Tycker också det ska bli skönt med helg efter en tröttsam vecka. Synd att din chef ska sluta, viktigt med bra chefer, Kram Suss

    SvaraRadera
  2. Håller tummarna för att du får en ny lika bra chef. Är själv orolig (redan) eftersom jag vet att min oerhört omtyckta och kompetenta chef ska gå i pension någon gång om inte alltför lång tid. Är livrädd. Kram.

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!