söndag 6 september 2015

Maken körde med hot och jag med mutor

Oj oj oj, då är helgen redan förbi. Jag hade gärna haft några dagars ledighet till :). 

I lördags var det fullt upp hela dagen. Lilltösens fotbollslag var med på en liten cup och hon spelade sina allra första matcher. Så underbart, härligt och roligt att se henne spela. Det gick så bra, hon har ju bara varit med på två träningar så jag blev faktiskt riktigt imponerad över henne (fast lite mer jävlaranamma ska jag försöka tuta i henne, hon var försiktig i närkamper ;)).


Så imponerad av lilltösen och hela laget, de var jätteduktiga.

Hon var så nöjd med dagen och kom lycklig hem med en medalj. Jag fick dock lov att ge upp efter tre matcher och missade alltså den sista. Jag har nämligen åkt på en dunderförkylning med värkande hals och bihålor så mina krafter tog totalslut.

Lillgossen tyckte dock inte att det var så roligt att titta på syrrans matcher. Den första matchen gick bra men sen var det tjat om att åka hem var och varannan minut. Maken körde med hot och jag körde med mutor så som chips, kexchoklad och spela på chokladhjul ;). Så lillgossen blev glad när mina krafter var slut och vi fick lov att åka hem. Och sen på eftermiddagen var det dags för honom att gå på kalas och då var han mer nöjd. 

Tanken var att vi skulle ha åkt till grannstaden och gått på Granny goes street och tittat på Samir och Viktor med lillgossens kompisar igår kväll. Men jag fick lov att avboka på grund av min dumma förkylning. Vi spenderade istället hela kvällen i soffan och tittade först på fotbollen och sen blev det filmmys.
Idag har det blivit en superlugn dag här hemma och jag har försökt att vila och kurera mig. 


När man inte får träna själv kan man ju i alla fall titta när andra tränar. Jag verkligen älskar programmet Svett och etikett.

Önskar er en bra start på nya veckan!

Kram Jennifer

2 kommentarer:

  1. Vad kul att få följa med och heja fram sina barn. Man blir så stolt. Kram.

    SvaraRadera
  2. De där förkylningarna tycks komma som ett brev på posten några veckor efter skolorna har satt igång igen. Alltid lika trist när de slår till men jag hoppas att du mår bättre idag och att det känns som att det går mot rätt håll. Krya på dig Jennifer.♥

    Kram Lotta

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!