fredag 28 augusti 2015

Fånigt glad igen

Äntligen helg! Så skönt, jag kände mig alldeles snurrig i skallen idag efter sista utbildningsdagen :).

I onsdags var jag med lilltösen på hennes fotbollsträning. Hon har nyligen börjat på fotboll och hon tycker det är så roligt. Och jag måste ju säga att jag tycker det är jätteskoj att hon gillar det eftersom fotboll är något som gillas av hela familjen. Nästa sommar är äldste grabben för gammal för Dalecarlia cup så det gäller ju att försöka få in de små i fotbollsvärlden nu, för en sommar utan Dalecarlia vore ju så tråkigt ;).
Idag när maken kom hem från jobbet och jag packat klart så tog jag cykeln till stugan. Och det blev ett riktigt härligt pass, solen sken och det var inte så farligt blåsigt. Det blev rekord både gällande distans och hastighet och jag blev sådär fånigt glad igen. Ett tag kändes det som att jag aldrig skulle kunna förbättra mig men nu börjar jag ändå tro att jag kan cykla längre och bli snabbare :).
Imorgon blir det kräftskiva här i stugan med goa vänner. Innan det måste vi röja lite ute och klippa gräset som tur är ser väderprognosen lovande ut! 

Ha en riktigt skön helg!

Kram Jennifer
4 kommentarer:

 1. Skönt att ni alla delar intresset för fotboll för jag tror mig veta att det tar mycket tid i anspråk.
  Kram.

  SvaraRadera
 2. Vilken fin liten fotbollsspelare och vad roligt att hon gillar att spela fotboll. :)

  Njut av helgen och kräftskiva.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Här är det också fotboll som gäller på somrarna. Sonen har dock blivit så stor nu att det kan vara slutspelat efter den här säsongen om han ska kunna fortsätta med bandyn. Tufft att behöva välja...
  Härligt att det funkade att springa med ditt onda knä även om du fick lida för det efteråt. Kul att det går bra med cyklingen. Här blir det mycket tid på gymmet, men försöker få till två joggingrundor i veckan för att hålla igång.
  Hoppas ni får en fin kväll ikväll!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Roligt att du har hittat cyklingen och tycker det är roligt nu när ditt knä inte gillar att du springer och skoj att dottern gillar fotboll :-)
  Ha en fortsatt bra söndag... kanske lite seg efter kräftskivan? ;-)
  Kram på dig.

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!