måndag 25 maj 2015

Vi gjorde ett tappert försök

Jag säger som jag brukar, den där helgen den bara svischade förbi. Vi har haft en toppenbra helg. I lördags morse lämnade jag och maken barnen hos deras mormor och morfar och hämtade upp ett par kompisar så drog vi till Stockholm. Vi hade inte direkt några planer utan ville bara ha en lugn och skön helg. Vi började med en god lunch på Pizza Hut efter att vi checkat in på hotellet. Sen tog vi Djurgårdsfärjan över till Djurgården och gick in på Skansen. Jag har inte varit där sedan jag var liten, det var ett riktigt mysigt och fint ställe att strosa runt på och vi hade sådan tur med vädret och hade soligt och skönt.


Hade inte kameran med mig så det fick fotas med telefonen.

Efter Skansen fick det bli lite bubbel och jordgubbar på hotellet innan det var dags för middag. Vi var på en riktigt bra restaurang på Söder, Hosteria tre Santi hette den. Jag åt otroligt goda musslor till förrätt och en ljuvlig risotto till varmrätt. Någon efterrätt gick inte ner hos någon av oss, alla var tokmätta. På riktigt så tror jag aldrig att jag varit så mätt någon gång. Mätta, nöjda och trötta lämnade vi restaurangen. När vi nu var iväg så här så kände vi oss tråkiga om vi gick och la oss på en gång så vi gjorde ett tappert försök att sitta en stund i hotellbaren men det blev inte långvarigt, tröttheten slog till rejält och sängen var mer lockande än baren.

Söndagen berättar jag om en annan dag för nu är jag ruskigt trött. 
Förresten, idag så testade jag att springa lite. Jag var anmäld till Blodomloppet med kollegor så jag kände att jag ville göra ett försök. Jag tog mig runt men det var med ett ömmande knä. Tur att jag hade anmält mig till 5 km bara, annars hade jag nog fått lov att bryta. Himla besviken över knät, jag ska försöka få tid hos en idrottsläkare få se om han kan säga vad det är och tipsa om hur jag kan träna för att inte förvärra det onda.
Ha det gott!
Kram Jennifer

2 kommentarer:

  1. Så mysigt att komma iväg så där på tu man hand. Kram.

    SvaraRadera
  2. Mysig helg ni haft!
    Bra att du söker för knät. Aldrig bra att köra på... Säger jag, vis av egen erfarenhet...
    Kram

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!