onsdag 13 maj 2015

Krabbelurer och smyggoogla

Igår hade lillgossen med sig ett recept på Krabbelurer med sig hem från skolan. De hade stekt sådana när de var på utflykt i måndags och han tyckte det var så gott och ville att jag skulle göra sådana. Jag hade ingen aning om vad det var för något men han hade ju receptet så det var bara att köra igång. Kan säga att det var typ som en pannkakssmet fast med mindre mjölk och med bakpulver i. De skulle stekas i mycket smör och sen skulle man vända dem i kanel och socker, det blev rackarns gott :).
Som tur var så var barnen snabba med att äta så jag fick bara en, för jag tror inte det hade känts bra att köra gympasset som jag skulle köra med magen full av krabbelurer :). Ett benpass blev det igår och jag har härlig träningsvärk idag.

Ikväll var det dags för orientering. Lillgossen ville inte dit men när man säger att han blir utan spel- och surfplattetid om han inte gör någon aktivitet så hänger han med. Och jag ser på honom att han har roligt när han väl är där. Fast idag körde de tunnelkull som avslutning och sådana lekar avskyr han och jag lyckades inte få honom att vara med så vi stod och tittade på istället.Får väl skämmas lite, men under kvällens träning var jag tvungen att smyggoogla karttecken för att kunna hjälpa barnen lite på en tipspromenad.

Men oj vad klockan blev mycket nu, hög tid att sova. Jag har tagit ledigt på fredag så nu blir det fyra dagars ledighet, så härligt!

Kram Jennifer

4 kommentarer:

 1. Visst är det konstigt att man ska vara tvungen att ta till förbud för o få dem att göra vissa saker. Här hemma är oxå paddförbud väldigt effektivt ;)

  Jag skulle "hjälpa" Emma i dag på orienteringen. Gick inte helt bra. Hade nog oxå behövt googla :).

  Ha en skön ledighet! Kram

  SvaraRadera
 2. Hahaha jag kommer ihåg på en fest när jag och en väninna smyggooglade frågorna ;-) Tyvärr lyckades vi inte med alla så någon vinst blev det inte... å andra sidan hade den vinsten kanske inte känts helt rättvis :-D
  Krabbelurer gjorde vi på mitt förra jobb och visst är det gott!!
  Ha en skön helg, får du vara långledig eller jobbar du imorgon?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hade turen att kunna vara långledig. Ha en skön helg! Kram

   Radera

Tack fina för din kommentar!