fredag 8 maj 2015

Det kommer bli min nya grej

Redan fredag igen, veckan har gått så himla fort känns det som. Jag började den här veckan med att vabba, lillgossen är förkyld och hade feber på måndagen och fick därför också vara hemma och kurera sig på tisdagen. Mycket spelande blev det, Mix Max, Bamses färgfia och fotbollsspel. På tisdagen körde jag ett styrkepass och lillgossen ville också köra lite, ja febern hade gett sig så då fick han testa lite :).

Träningen har flytit på bra under veckan, gym och löpning har det blivit. I söndags var det soligt och fint ute så jag bestämde mig för att köra ett lite längre löppass. Måste börja vänja kroppen vid långa sträckor så att den fixar Lidingöloppet i höst. Tog en runda som jag gillar som är ca 14 km och det blev en riktigt skön runda. Jag höll ett lågt tempo och lyssnade på en podcast. Och det kommer bli min nya grej, att lyssna på podcast under långpass :).
På gymmet har jag fått bra pass och mycket skratt ihop med en kompis. I tisdags körde vi ett grymt benpass, jag hade ordentlig träningsvärk dagen efter. Och jag gillar det, tycker om när det känns i kroppen att man tagit i. Men jag var lite nervös att benen inte skulle klara mitt pyramidintervallpass igår men det gick bra. Och jag fick med mig grannen som sällskap, när man ska köra intervaller så är det faktiskt toppen att ha sällskap så att man kan puscha varandra.

Men nu är det dags för mig att lägga undan telefonen och köra Mix Max med lillgossen och maken. Äldste grabben är med kompisar och lilltösen ska sova över hos en kompis.

Önskar er en skön lördag!
Kram Jennifer

 

3 kommentarer:

 1. Önskar dig en mysig lördag och skönt att träning går så bra !!
  Hoppas förkylningar lagt sig och att alla mår bra nu :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Här är det också förkylt men här är det mest jag som snorar.
  Härligt att träningen flyter på så bra, blir ju riktigt avundsjuk ;-)
  Ha en fin helg nu. Kram kram.

  SvaraRadera
 3. En sån härlig träningsvecka. Börjar bli sugen på en podcast jag också. Att lyssna på alltså... Kram.

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!