lördag 9 maj 2015

Frågar hela tiden

Alltså vilken härlig dag vi har haft! Soligt och fint ute, jag och lillgossen tog en runda ute, han på cykeln och jag sprang. Han är så härlig, han frågar hela tiden hur fort man får köra när vi inte är på en cykelväg. Han är rädd att han ska cykla för fort mot vad man får :).
När man har cyklat och kämpat sig upp för alla uppförsbackar är det klart att man sen får sitta i solen och njuta av lite glass.
Så passade vi på att äta lunch ute också, grillad korv fick det bli. Prognosen lovar regn imorgon så det gällde att ta vara på solstrålarna idag :).

På eftermiddagen fick vi besök av Linda och en av hennes goa tjejer. Lite fika, lek och mammasnack är bra grejer. Maken stack iväg på bastu- och grillkväll och äldste grabben skjutsade vi iväg till en kompis så sen blev det bara jag och kidsen hemma. Vi kollade på Super Buddies, tryckte i oss godis och så blev det visst lite lek med kameran :).
Ha det!

Kram Jennifer

3 kommentarer:

 1. Haha, bra att han har koll på hastigheten. Roliga kort ni tog. Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Perfekt att kunna springa samtidigt som sonen cyklar :-) Ser fram emot det.. än så länge är det stödhjul på här och då går det oftast inte så fort.
  Här har det regnat sen i natt någon gång och det ser inte ut att ljusna. Får bli en innemysardag :-)
  Kram kram.

  SvaraRadera
 3. Härligt med lite tillsammanstid. Kram.

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!