lördag 2 maj 2015

Tung dag

Det har varit en tung dag idag. Idag är det min storebrors födelsedag. Det gör så ont i mig att inte ha dig här hos oss. Det är din 40-årsdag och vi borde ha fått fira dig och haft en rolig dag tillsammans. 
Min älskade storebror, världens snällaste. Du satte alltid andra än dig själv i första hand och hade svårt att inse vilken fin person du var. Den här bilden betalade du för att få ta när du var i New York för att min lillgosse skulle få den eftersom han älskar Super Mario. Du finns för alltid med mig i mitt hjärta men det gör ändå så ont att inte ha dig fysiskt här hos oss.
Jag älskar dig för alltid kära bror!

Kram Jennifer

13 kommentarer:

 1. En stor kram till dig från mig!

  KRAM <3

  SvaraRadera
 2. Fina du! Jag skickar en bamse kram till dig... det gör ont att läsa vad du går igenom <3

  Stor kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Tungt sådana dagar och ni är än på första året när man ska gå igenom allt utan honom för första gången. Det blir lättare med åren, men saknaden finns där alltid.
  Kramar i massor till dig!

  SvaraRadera
 4. Förstår att det måste vara en tung dag av saknad. Stor kram Suss

  SvaraRadera
 5. Jag lider verkligen med dig :-( den där tomheten och saknaden går inte att fylla även om man har hur många fina minnen som helst.
  Stor varm kram!!

  SvaraRadera
 6. Stor varm Kram till dig ♥
  Började gråta när jag läste då Jag höll att förlora en av mina bröder men han klarade sig på håret.. jag vet vilken pina det var att gå igenom och förstår din sorg och saknad…

  SvaraRadera
 7. Stor KRAM till dig❤️

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!