måndag 18 maj 2015

Göra vad som faller en in

Attans vad de där helgerna ska gå fort. Fast jag hade fyra dagars ledighet så kändes det som att det gick precis lika fort som en vanlig helg. Helgen gick helt i dansens tecken. Lilltösen hade avslutning och uppvisning med sin dans både på lördagen och söndagen. På lördagen var jag med och hjälpte till, såg till att barnen höll sig där de skulle och kom upp och ner på scenen. Jag ska erkänna att jag var riktigt nervös inför det eftersom jag aldrig varit med förut eller sett någon sådan uppvisning så jag visste inte alls hur det skulle gå till. Men det gick hur bra som helst, fast det tog på krafterna :). På söndagen så fick jag sitta i publiken och njuta av alla duktiga dansgrupper, så roligt att se dem.


Inga höjdarbilder, hade bara telefonen med mig som kamera. Men de filmade hela föreställningen så man får köpa filmen sen, superbra tycker jag.


Nu börjar jag känna behov av lång semester, att ha många lediga dagar tillsammans med mina bästa. Slippa stress och en massa tider att passa. Jag längtar efter lugn och ro, att bara kunna ta dagarna som de kommer och göra vad som faller en in.


Längtar efter att få gå ner till sjön vid stugan för lite fiske.
Längtar efter lugnet som innfinner sig när man sitter där vid vattnet.


Och så längtar jag efter lugna och harmoniska barn som inte bara bråkar så fort de kommer nära varandra.  


Ja, jag tor nog att vi alla i familjen börjar känna ett behov av att få vara långlediga. Nu är det ju fortfarande ganska lång tid kvar innan vi får sommarlov och semester, fast så fort som tiden rusar fram så är vi snart där :).

Jag fortsätter att ta det lugnt med mitt knä. Jag körde ett eget spinnigpass i lördags för att testa om det funkade med knät. Det gjorde det, men jag körde med väldigt låg belastning. Idag dammade jag av min crosstrainer och tänkte att det borde funka bra att köra med den. Men där hade jag fel, efter bara 10 min så började det göra så pass ont att jag gav mig. Himla trist att knät skulle börja protestera nu när jag kommit igång så bra med löpningen. Men det är som det, det är bara att lyssna på kroppen nu och skynda långsamt. Det är ju inget allvarligt, bara ett knä som gör lite ont och med lite vila och stretch så ska det säkert bli bra snart.

Dags att ta och krypa ner i sängen.

Ha det!

Kram Jennifer

3 kommentarer:

 1. Lyssna på kroppen !!!!
  Mysigt med dans föreställning :)
  Och här är en till som längtar efter ledighet och slippa stress och tider..
  märks att barnen börjar bli trötta dom med ..
  Ta hand om dig finaste och ha en bra tisdag
  Kram Sanna

  SvaraRadera
 2. Vilken söt liten dansare :-) mina barn bråkar dom med,trots 8 års skillnad och man tror att äldsta ska vara lite äldre men ikke det!
  Min helg försvann den med, jag kopplar av i trädgården, det är sådan harmoni, även om jag inte är så kunnig och har gröna fingrar så är det harmonsikt...
  Tråkigt att knät ska bråka med dig

  Må så gott
  kramar Sandra

  SvaraRadera
 3. Fin liten danstjej :-)
  Ja här är också en som längtar efter sommarens ledighet med lata oplanerade dagar :-)
  Kram!

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!