söndag 18 maj 2014

Så tror jag att jag kommer att gilla den

Nu är väskorna packade och barnen är lämnade hos mamma och pappa (knäpp som jag är så saknar jag dem redan fast det bara gått ett par timmar). Imorgon bär det av till Köln, det ska bli riktigt skoj att få se den staden. Maken och hans kollega ska jobba lite men vi fruar har hela dagarna till att göra precis vad vi vill. Ingen av oss är särskilt intresserad av shopping utan vi vill se saker och av de bilder jag sett från staden så tor jag att jag kommer att gilla den.

Och hörni vilket väder vi har haft denna helg, fantastiskt! I lördags hängde vi med kompisar till stallet och tittade på deras ridlektion. Det var riktigt skoj och nog blir jag sugen på att rida och inte bara jag, lilltsöen vill nu ställa sig i kö för att börja rida.Full fart mot hästarna!
Lillgossen var lite skeptisk först men efter en stund vågade han också klappa lite.


Ingen höjdarkvalitet på bilderna, de är tagna med telefonen.
Hästarna var så fina och det var riktigt roligt att se kompisens barn rida, de var så duktiga.Och är det soligt och fint så måste man ju bara grilla, så det blev gott grillat till middag även på lördagen.


Det känns som att det går trögt med träningen nu. Kroppen känns tung och svag, när jag tar i så är det som att kroppen inte lyder mig riktigt. Men så är det väl ibland, det går lite upp och ner. Dagens pass fick bli Functional training-dvd:n.Men nu börjar det bli dags att krypa ner i sängen, det blir till att kliva upp tidigt imorgon.
Hittade den här på FB idag och tycker det är väldigt tänkvärda saker.
 Det jag verkligen behöver jobba med är regel nummer 5, SLUTA TÄNK SÅ MYCKET!Ha det toppen!

Kram Jennifer

6 kommentarer:

 1. Låter riktigt kul att ha några lediga dagar i Köln framför sig och jag vet precis vad du menar med att sakna barnen på en gång. Lite knasigt på ett sätt men ändå går det inte att låta bli eftersom de är runt omkring en hela tiden annars! Kram Sara

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig tripp ni har framför er.
  Tänkvärda ord, måste också bli bättre på no 5.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Ha en underbar resa! Njut! Här vankas det ridskola till hösten, C längtar såå!

  KRam

  SvaraRadera
 4. börja rida det tycker jag, för det håller jag och dotter på med, 2 ggr/veckan.. jag mår så bra..

  ha en underbart rolig resa till Köln

  SvaraRadera
 5. Hoppas ni fick en härlig resa.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 6. Hoppas ni har en riktigt trevlig resa. Låter ju mysigt!
  Visst är det svårt att lämna barnen ifrån sig, man saknar dem innan man hunnit lömna dem. Jag är likadan.
  Kul med hästar, jag växte upp på en hästgård så jag vet. Matilda har tjatat länge om att rida. Hon har prövat ett par gånger men vill göra det fler gånger.
  ha en fin fredag!
  Kram Bodil.

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!