fredag 2 maj 2014

Det var välbehövligt

Tjolahopp, fredagen går mot sitt slut. Började dagen med en joggingrunda i Bergebo, kallt var det men riktigt vackert. Det värsta med att springa till Bergebo är att det är bara uppför dit så jag blir ju så galet trött på en gång. Men den vändan jag körde så får jag nerför efter ett tag så jag kan vila upp mig lite och sedan när jag vänder tillbaka så blir det en massa uppför igen men sedan hemåt så är det härlig nerförslöpning :).


Var tvungen att ta en kisspaus och då blev det ett foto också :).Så frukost i lugn och ro innan det var dags att sätta fart på dagen. Jag hade en del grejer att ordna med och maken hade fullt upp ute då vi äntligen fick hjälp med att ta bort vår enorma stubbe efter granen som vi hade som blåste omkull för ett par år sedan. 


Ett besök hos frisören var en av de grejer jag hade att fixa med. Så himla skönt, det var nog ca 10 månader sedan jag klippte mig sist så det var välbehövligt. Och så måste jag ju säga att det var himla skönt att få ryggmassage samtidigt som jag fick håret tvättat, perfekt med en sådan stol, hade kunnat suttit kvar länge :).Men nu ni, är det dags att krypa ner i sängen, imorgon har jag något roligt att se fram emot!

Ha det bra!

Kram Jennifer


4 kommentarer:

 1. Men så härligt med en löptur i Bergebo (längtar faktiskt efter att springa i den svenska skogen).

  Skönt med besök hos frissan. Är säker på att det blev superbra (får vi se bildbevis??)

  Ha en riktigt trevlig helg! Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Dom där upp o ner rundorna är endast ok när man kommit hem hehe
  Grymt jobbat!
  Såg dina roligheter på insta! Hoppas att ni har en rolig kväll
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Låter som en tuff löprunda, bra jobbat! Vi har ett spår här i vår stad som också är rätt tufft. Brukar försöka ta en runda där emellanåt, men i veckan fick jag se bilder på huggorm från det spåret och det stoppar mig från att åka dit. Räcker med kopparormarna i vår skog i närheten...
  Fin du blev efter frisörbesöket!:)
  Hoppas att ni har en riktigt rolig kväll nu!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hua, nej huggormar vill man inte möta under sina rundor. Där jag springer brukar det finnas gott om huggorma så jag är lite rädd för att springa där men än så länge, det här året, har jag inte stött på någon.
   Tack snälla för dina fina ord!
   Kram Jennifer

   Radera

Tack fina för din kommentar!