fredag 9 maj 2014

Riktigt gott faktiskt

Hej hopp! Kikar in en liten kortis för att önska er en fin helg. Idag har jag och lillgossen haft en skön ledig dag. Det blev en tripp till IKEA, blev bara småsaker shoppade och så passade vi på att äta lunch där också. Köttbullar till gossen och lax till mig, riktigt gott faktiskt :).

När vi hämtat lilltösen stack vi hem och bakade lite chokladbollar, är det fredag så ska man väl ha sig lite godsaker.Min häl bråkar lite med mig så nu har jag fått vila några dagar från löpning. Så imorse blev det ett pass på spinningcykeln, en härlig känsla när svetten dryper om en. Jag var bra nära att ligga kvar i sängen men till slut så tog jag mig upp och iväg :).

Men nu blir det soffmys!

Kram Jennifer

7 kommentarer:

 1. Vilken mysig dag, såklart man ska ha lite gott när det är fredag ;)

  Önskar dig en trevlig kväll.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Det är ju perfekt att luncha på Ikea! Låter som ni har haft en härlig dag! Tråkigt med hälen! Själv surar jag lite, ville så gärna ut en runda idag men så fick mannen ett extra pass på jobbet! Då kommer min träningsstress in (nu kan äldsta passa minsta en liten stund) men så blev jag lite på tvären, ja lite löjligt kanske men då
  Är jag så inriktad på att få träna och sen skiter det sig, jag måste lära mig och släppa tanken att det är ok att missa en gång!
  Ha en trevlig kväll
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Härligt med goda chokladbollar till fredagsmys! Inte kul med ofrivillig vila bra när det finns alternativ.
  Ha en fin helg, kram Suss

  SvaraRadera
 4. Chokladbollar är en favorit här med!! Trist med hälen, själv har jag inte sprungit på två veckor.... Har inga ursäkter mer än att det varit fullt upp men idag ska jag ta tag idet, skönt!

  Ha en härlig lördag

  SvaraRadera
 5. Så gott med chokladbollar!

  SvaraRadera
 6. Mums med chokladbollar, det är ju aldrig fel.
  Trist med hälen, men skönt att det funkar med spinning så att det i alla fall funkar att träna. Kram

  SvaraRadera
 7. Så gott! Hoppas din häl snart blir bättre. Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!