måndag 26 maj 2014

Blodomloppet

Alltså det blir lite glest mellan inläggen nu, tiden finns inte riktigt. 

Idag var det dags för Blodomloppet. Jag sprang bara 5 km eftersom de andra i laget skulle göra det och jag kan inte säga att jag är nöjd. Men å andra sidan är jag aldrig nöjd med mina tider när jag springer. Jag är så långsam fast att jag tränar och tränar. Men jag får se det som så att jag är inte snabb men uthållig. Jag vet att jag klarar i alla fall att springa långt, jag vet att jag fixar 3 mil även om går långsamt. Men nu jäklar ska jag köra mer intervaller, längre intervaller. Jag måste lära mig att springa med känslan att det är skitdrygt och ändå veta att jag fixar det. Jag vill ju bli snabbare och inte hålla samma tempo på korta pass som på långa pass.Så galet mycket folk, första kilometern var det nästan gångfart. Det bubblade lite svordomar inom mig, men jag lyckades hålla dem inombords i alla fall ;). Jag har inte hunnit gå igenom bilderna från Köln riktigt. Men några kommer här. Det känns som att det blev mest foton på Kölnerdomen. Det är nog den mest fascinerande byggnad jag någonsin sett. Så stor, så vacker, för varje gång man tittade på den så upptäckte man något nytt. Ja, den var riktigt mäktig. 

Fler bilder kommer allt eftersom jag hinner gå igenom dem. Jag gillade verkligen Köln, det var en riktigt fin stad och det kändes nästan som att vi var i en stad längre söderut.


Men nu är det dags att krypa ner i sängen och hoppas på en god natts sömn. Jag har sovit galet dåligt i några nätter och vaknar av att svetten dryper om mig.

Ha det toppen!

Kram Jennifer

3 kommentarer:

 1. Ungefär den där bubblande känslan brukade jag ha när jag sprang vårruset. Då är jag inte ens ute efter en bra tid, men den där kaotiska starten var helt galen.
  Blir verkligen sugen på Köln när jag ser dina foton. Kyrkan påminner om Sagrada familia i Barcelona :-)

  Kram och ha en fin tisdag.

  SvaraRadera
 2. Det är inte så lätt att få någon jättebra tid där kanske många företag samlats också för att vara med (så är
  Det iaf här på både blodomlopp och Vårruset)
  Jag är också mer uthållig än snabb! Kommet aldrig riktigt ur den där bekvämlighets zonen!

  Tycker också byggnaden påminner om Sagrada i Barcelona ;-)
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Har aldrig varit där, men bilderna ser väldigt lockande ut.
  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!