söndag 4 maj 2014

Möhippa

Vilken helg, jag har haft superkul. Vi har haft möhippa för vår syster som bor i Karlstad. Hon trodde att två av våra småsystrar skulle komma och hälsa på henne. Hon skulle hämta upp dem på tågstationen men när hon kom dit så var det inte bara två systrar som stod där, utan vi var fyra systrar, en svägerska och några kopisar. Snacka om att hon blev överraskad!


Hon fick ett antal uppdrag att utföra på stan. Jag har inte frågat henne om jag får visa några foton på henne här så kanske återkommer jag med bilder från hennes uppdrag. Måste säga att hon var riktigt tuff och utförde allt med bravur. 

Efter lunch och uppdrag stack vi ut till Chaos event för femkamp. Det var sumobrottning, blinde man, gladiatorkamp, paintballduell och stafett. Så himla roligt, det är verkligen sådant jag gillar och syrran är lika som jag så hon uppskattade det :).Vi var nog alla lite nervösa inför duellen, men efteråt fick vi blodad tand och hade gärna kört mer :).Mina favoriter blev sumobrottningen och gladiatorkampen, galet skoj!
Efter stafetten så blev det lite blodvite, mitt lag var inte så duktiga på att gå tillsammans med långa brädor på fötterna och föll pladask ner på gruset :). På kvällen blev det god middag och trevligheter hemma hos en av hennes vänner. Kvällen/natten avslutades med att den blivande bruden somnade sött på kökssoffan. 

Känner mig fylld av tacksamhet över att ha så goa systrar och en så go svägerska och att kunna få uppleva sådan här helger tillsammans med er! Men nu är jag galet trött så nu blir det sängen.

Ha det bra!

Kram Jennifer

4 kommentarer:

 1. Fantastiskt!! Vad ni fixat och så roligt! Tuffingar ni när ;) Det här kommer ni alltid minnas och det betyder massor. Lycka! Jag är avis….har alltid önskar mig systrar.

  KRAM finaste och grattis till den blivande bruden!

  Lotta

  SvaraRadera
 2. Wow vilken rolig möhippa!! Förstår att det var roligt med femkamp!!! Låter som en lyckad dag/kväll för din syster och ja er alla som var med!
  Kul när hon blev så överraskad
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Underbart med möhippa och så kul med syskon, önskar också att jag hade haft många.
  Kram fina

  SvaraRadera
 4. Men åh så kul! kram Caroline

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!