fredag 16 maj 2014

Äntligen

En skön fredag går mot sitt slut. Idag kom äntligen värmen och solen tillbaka hit till oss. Startade med en morgonjogg. Idag testade jag att springa lite på asfalt, försöker undvika det annars på grund av min hälsporre. Och nej, det var ingen höjdare, det gick bra när jag sprang men efteråt har jag haft ont. Så nu är det mycket strech och massage under foten som gäller.


Vacker morgon, nu börjar det bli riktigt grönt även här i Dalarna :).Det blev en cykeltur till skolan. Så skönt att inte ha bråttom och kunna ta sig skolan i lugn och ro.Efter lämning i skolan var det dags för utvecklingssamtal på dagis. Alltid roligt med sådana samtal när man får höra en massa positiva saker om sina barn, man blir varm i mammahjärtat. Lite fredagshandling behövs ju alltid, så efter utvecklingssamtalet blev det en tur till affären. Och vi hamnade mitt i ett kalas, affären firade 10 år och det bjöds på gräddtårta. Gissa om det var en nöjd gosse?!


Sen har lillgossen lekt med grannpojken i princip hela dagen. Det är så roligt att höra deras bus, stoj och diskussioner.Jag hämtade hem en lilltös som inte var på topp. Hon hade lite feber och var snorig, men lite mellis på gräset gav lite extra energi ändå.
Och äntligen var det riktigt varmt och skönt så att det var riktigt gött att sitta ute på altanen och njuta av ett glas bubbel och äta grillad hamburgare till middag.


I helgen blir det till att förbereda inför nästa veckas resa. På måndag sticker jag och maken till Köln tillsammans med en kollega till maken och hans fru. Ska bli riktigt skoj och så skönt med lite semester. Lite flygrädsla känner jag dock och särskilt nu när vi båda åker och vi inte har barnen med oss. Jag får liksom lite småångest, tänk om något händer?!? Hua, nej sådana tankar får man liksom försöka få bort.


"Jag följer fyra normer: bemöt det, acceptera det, hantera det, släpp det." ~ Sheng Yen


Jag hoppas att ni får en riktigt fin helg!

Kram Jennifer

4 kommentarer:

 1. Vilken fest att bli bjuden på tårta i affären. Det är helt underbart att silen är tillbaka. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig dag ni har haft och lite tårta är ju gott!!

  Ärligt så vet jag inte om byxorna är bra, har inte använt dom så mycket men som alltid när träningskläder är nya så är man ju fantastisk bra och flyger fram eller hur?
  Kompisen älskar sina tex! Jag får ge det ett försök
  Jag köpte mina här! Lite billigare (Visst är de dyra)

  http://www.xxl.se/klader/damklader/tights/2xu-3-4-kompression-tights-dam/p/1078005_1_style


  Hoppas dottern mår bättre
  Tack för dina hejarop!
  Du är också en inspirationskälla till träning!
  Så trevligt med en trip till Köln, barnen kommer ha det bra hemma men jag förstår oron!
  Ha en härlig lördag
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig dag, hoppas ni får riktigt sköna dagar i Köln njut av er resa. Kram Åse

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!