måndag 7 april 2014

Månadens konstnär

Igår var lilltösen på tjejkalas. Det var ett pysselkalas och de hade gjort så fina pyssel.
En påskhare och en pompom hade lilltösen gjort. Tyckte det var en riktigt rolig idé med pysselkalas, men det hade varit körigt sa mamman när jag hämtade, så något pysselkalas här tror jag inte att det blir ;).

Och när vi ändå pratar pyssel så kan jag ju nämna att lillgossen är månadens konstnär på dagis. Han har gjort en jättefin tavla som nu hänger kapprummet. Jag tog kort med telefonen, men det blev kass kvalitet.Kan ju inte påstå att han ser så väldigt glad ut, min lille gosse.


Den här måndagen har gått i ett huj. Det började i morse med att vi kom på att vi glömt att fixa lilltösens läxa som var till idag. De har forskargrupper och skulle till idag ha med sig lite fakta om hundar. Den gruppen som lilltösen är med i skulle ta reda på fakta om schäferhundar. Så det var bara till att fram med datorn och lite snabbt skriva ner lite fakta. Det innebar att jag blev sen till jobbet. Väl där var jag tvungen att sjukanmäla grabben som fortfarande är sjuk. Men eftersom han skulle ha varit med på en gymnasieskola idag så räckte det inte med att sjukanmäla på skolan utan jag var tvungen att jaga rätt på någon som kunde meddela gymnasieskolan. På det så var det fullt upp på jobbet. Vi skulle idag haft lite födelsedagsfika för grabben men eftersom han var sjuk så var jag tvungen att ställa in det så under raster på jobbet gällde det att försöka få tag på alla som skulle kommit. 

Ja, lite körigt har det varit och jag känner mig ganska slut nu. Vilodag från träning idag. Jag är slut i kroppen efter backträningen i lördags och gårdagens gympass så det känns välbehövligt med total vila idag. 

Snart dags att sjunka ner i soffan och titta på Biggest Looser. 

Ha det gott!

Kram Jennifer

4 kommentarer:

 1. Vilken fin tavla!! Duktig han är lilla J.

  Låter som vi haft en ungefär lika körig dag. Men nu kan det bara bli bättre resten av veckan :).

  En lugn och bra fortsättning önskar jag dig!
  Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Å så mycket fint!
  Livet som förälder, ingen dag är den andra lik och man vet aldrig vad som bjuds.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Raraste du! Jag blir så varm i hela kroppen av dina fina ord, både på bloggen och på IG. TACK <3 <3

  Vad härligt pyssel lilltösen gjort. Tavlan är underbar. Vad duktig konstnär ni har i familjen! Saknar den tiden. Jag allt handla själv om jag ska ha något fint hemma ;)

  KRAM till dig och din underbara familj!!!

  Lotta

  SvaraRadera
 4. Jag tycker också det lät med pysselkalas, kanske lättare att skicka dom på ett än att ha det!
  Du har två kreativa barn :-) okej flåt men ja jag fick mig ett litet skratt när du skrev "inte så glad" han ser så söt ut!
  Hoppas att din tisdag varit lugnare än måndagen! Vissa dagar bara rasar samman till ett totalt kaos...
  Kram Sandra

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!