måndag 14 april 2014

Indianhopp

Hahaha, alltså idag hade jag nästan velat filma och se mig själv hur jag såg ut när jag körde dagens pass. Jag har ju alltid känt att jag är en kass löpare och vill så gärna bli en bra löpare. Men jag gör ju inget för att bli bättre. Eller jag har i alla fall börjat köra lite intervallpass men jag har inte gjort något åt tekniken. Så när jag idag fick ToppHÄLSA i postlådan och den innehöll "vårens stora löparguide" så kände jag bara att nu jäklar ska jag försöka att följa ett program.
Jag gillar inte att följa program egentligen för jag vill kunna träna det jag känner för för dagen. Men eftersom jag inte förbättrar mig så tänker jag nu att jag måste testa. Så idag körde jag 35 min jogg och sedan löpskolning som innebar att jag körde skipping (höga knän), hälkick, indianhopp och gångövning. Och det var dessa övningar som jag kände att jag skulle vilja se mig själv, hur illa det såg ut :). Jag kände mig lite knäpp när jag körde indianhopp där på cykelvägen. Man skulle köra varje övning ca 100 m och i tre set. Men några hundra meter blev det nog inte för mig det var ju riktigt jobbigt att köra dessa övningar och musklerna protesterade vilt. Tror det kommer vara nyttigt för mig att köra denna löpskolning för jag kände vilka muskler som är på tok för stela.

Nu, dags att sova, god natt!

Kram Jennifer 

3 kommentarer:

 1. Ja man vill ju helst ut i mörkret vid intervallpass ;-) bra jobbat!
  Så du körde alla övningar x3?? Det ska jag testa!
  Låter som ni haft en härlig helg!
  Solen skiner på
  Utsidan och jag lääängtar efter ledighet nu!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. ibland måste man kanske följa ett program för att se bättre resultat, jag vet inte.. Men kanske även jag skulle hoppa på ett program, men jag cyklar och löper inte..

  Glad Påsk !!

  SvaraRadera
 3. Bra jobbat, måste också köpa den tidningen för lite inspiration.
  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!