tisdag 1 april 2014

Galet dumt

Jaha ni, den här dagen sa bara svisch så var den snart slut. Men det där med tiden är inget att haka upp sig på, det är helt enkelt så att man hinner det man hinner. Det andra får vänta, tids nog hinns det också med, ingen idé att stressa upp sig. Det är rackarns lätt att säga så, men att i verkligheten inte stressa upp sig är inte så lätt. Men det är något jag övar på. Jag vill göra så himla många saker och kan bli stressad över att jag inte hinner med. Men jag försöker nu att tänka som så att det är ingen mening att stressa för det, var sak har sin tid. Jag kan inte göra allt på en och samma gång och det är ju bara galet dumt att vara stressad.

Jag glömde att ta kamerna med mig till Karlstad men det är ju tur att man har telfonen med sig vart man än går :). Vi tog oss en promenad, jag och syrran, på lördagen före middagen. Det var så himla vackert ute och de bor så mysigt, nära vatten och naturen. Ja, hade jag haft kameran med mig hade jag kunnat gå loss rejält med den :).

Vi hade verkligen tur med vädret, soligt och fint både på lördagen och söndagen. På söndagen blev det lek och korvgrillning i skogen. Riktigt mysigt och där i skogen lyckades lilltösen dra ut sin framtand som hon kämpat med ett par dagar :).


Och vet ni vad, i söndags kunde jag äntligen köra igång fullt med träningen igen. Efter en veckas ofrivillig vila kändes det så himla skönt! Gymträning i söndags och joggingrunda med lite fartlek igår, så kroppen känns ganska mör idag så nu ska jag ta och rulla ut yogamattan och köra lite yoga. Efter det blir det soffan och Biggest Looser.

Ha det gott! 

Kram Jennifer

6 kommentarer:

 1. Du har så rätt med det där att man stressar upp sig för att man inte hinner, det gör jag med! Men du är så otroligt duktig med att leka, sysselsätta dig med barnen, själv går det väl sådär.. kanske för att jag vill hinna så mycket! får nog lugna mig lite för med en tvååring så är det ju fullt upp mest hela tiden.. och en dag kommer det när barnen klarar sig själva som min blivande 10 åring!
  Vilken skön helg ni har haft i Karlstad! låter avkopplande...
  I helgen så hade vi kanon väder, var ute hela dagarna och både bloggandet, telefon, tv ja allt det där (stressande) tekniska lät vi bara vara (okej lite fuskade vi) men att bara vara det var så skönt....
  Härligt att du är igång med träningen igen...

  Jag ska nog också ta en titt på BL idag...
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Åh, vilken helg ni haft!! Värmland är allt bra vackert (inte ett dugg partisk ;) ). Och i morgon är det min tur :).

  Roligt att E fick ut sin tand. Är det den första?

  Ha det bra fina du och träna lugnt.
  Kram Carina.

  SvaraRadera
 3. Jag är oxå en sån som blir stressad av allt jag inte hinner med! Viktigt att tänka på det man faktiskt hinner med!
  Här kollar jag med på Biggest Looser, kram Suss

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder!!! Och vad härligt att du är igång igen, heja dig!

  KRam

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga naturbilder. Skönt att du är igång med träningen igen och mår bra. Kram.

  SvaraRadera
 6. Härligt att du fått komma igång med träningen igen - tror du är som jag att man blir lätt rastlös av att inte få hålla igång som man vill! Kram Sara

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!