måndag 28 april 2014

Korvgrillning, promenad, klättring i träd

Hörni, den där tiden, den springer liksom ifrån mig. Jag vet inte riktigt var den tar vägen, men men, så är det. Det är bara acceptera att jag hinner det jag hinner, det andra får vänta.

Det fina vädret höll sig kvar hela helgen och även idag. Det är ju bara så skönt och äntligen har jag tagit fram cykelkärran så idag blev det cykel till jobbet.Mina sötisar på väg hem från "lilla skogen". Jag fick en fin bukett med vitsippor.


I lördags stack jag och kidsen till min syrra i Örebro. Mamma och pappa och en till lillasyster var också där. Och oj vilken skön dag vi fick. Strålande sol, sommarvärme, korvgrillning, promenad, klättring i träd i en underbar miljö. Vi åkte till ett ställe som var fantastiskt vackert, tror det heter Sörön. Jag glömde tyvärr min kamera hemma, annars kan jag lova er att jag hade gott lös med den, men nu blev lite fotande med telefonen bara.Korv med bröd smakar ju bara så gott när man är på utflykt.


Det fanns ett stort ihåligt träd som man kunde krypa in i. Mormor kunde minsann också krypa in i trädet :).Finaste vovvarna var med oss också. Och lillgossen var så nöjd över att få hålla i kopplet.Träningsmässigt så är det gym och löpning som gäller nu. Jag hinner inte mer än så, jag skulle gärna hinna gå på lite pass på Friskis också men just nu finns det inte tid till det.

Ha det toppen!

Kram Jennifer

1 kommentar:

  1. Underbara dagar har det verkligen varit :-) njuter för fullt!
    Hoppas du får en fortsatt bra jobbvecka... kort sådan :-) Kram på dig.

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!