fredag 11 april 2014

Let´s dance och en godisskål

Alltså kan ju inte låta bli att sluta tjata om det, men fredagar är ju bara bästa dagen. Tidigt imorse blev det ett pass på spinningcykeln, underbart att känna svetten fullkomligt rinna.

Men idag blev det inte till att åka hem och äta en god frukost med mina bästa efter träningen. Nej, idag blev till att åka till jobbet. Det var ett obligatoriskt heldagsmöte, så då fick det bli jobb och dagis denna fredag. Det var ett riktigt bra möte tycker jag och jag hoppas att de förändringar vi vill göra kommer att fungera för då tror jag att det kommer att bli kanon.

Efter jobb skyndade jag att hämta mina bästa och ta helg. Lilltösen fick hem en kompis, de lekte och hade så roligt och så körde vi tacomys :).

Nu ni, är det dags för Let´s dance och en godisskål och i helgen hoppas jag hinna kika in hos er alla fina.


Bild från Pinterest.

Ha det bäst!

Kram Jennifer


1 kommentar:

 1. Härliga fredag och jag är uppe alldeles försent (ok "bara" 21.55) men kl ringer 4,20 imon, vi skall till Trelleborg,äldsta spelar hockeycup! Lilleman är hos sin farmor och farfar hela helgen, ser fram emot en helg med min man och Wiggo... att kunna ge Wiggo all uppmärksamhet, för lilleman är ett yrväder, undra vem han ärvt det av hehe...
  Så tråkigt med crosstrainer, man vill ju kanske inte heller sitta där och ge järnet hahah. Hoppas maken löser det!
  Tråkigt att mötet hamnade p åen fredag men är det positiva förändringar så helt ok ;-)
  Det där med humöret, kanske kan vi hjälpas åt :-O

  Ha en skön helg
  Kram Sandra

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!