söndag 6 april 2014

Ge upp

God morgon! Ligger i sängen och slappar, jag och kidsen. De med Nintendo DS och surfplatta och jag med telefonen. Det får vara så, det är bara rackarns skönt att få ligga kvar lite till :). Men min mage börjar kurra lite så snart får det bli till att masa sig ur sängen och fixa frukost.


Igår lyxade vi till det färska jordgubbar till frukosten, sååå gott. Fast inte var det den där riktigt goda smaken på dem än.

På förmiddagen igår var lilltösen hos en kompis från klassen. Lillgossen och maken var iväg och tvättade bilen och handlade. Äldste grabben låg sjuk i sängen. Så jag passade på att köra lite träning i härligt dagsljus. Det var riktigt skönt att inte behöva träna tidig morgon eller sen kväll, som det annars oftast blir. Sprang till Bergebo och körde stavgång i den lilla slalombacken. Galet tungt gick det, men så skön känsla efteråt. Satte mig en stund efter sista vändan och bara njöt av solen och utsikten.


Kände mig bra sugen på att ge upp efter bara två vändor, men det är bara att bita ihop. Hade bestämt mig för minst 10 gånger. 10 gånger blev det men sen fick det vara. Får öka nästa gång och hoppas att benen och flåset är med mig bättre då :).


Det var en riktigt skön dag igår om än lite blåsig. Och till kidsens stora glädje så tog vi fram studsmattan. 
På eftermiddagen blev det gofika hos mamma och pappa för att fira pappas födelsedag i efterskott.

Men nu var det slut på lugnet. Nu har lillgossen fått nog, nu vill han gå ner och fixa frukost :).

Önskar er en riktigt bra söndag!

Kram Jennifer 

5 kommentarer:

 1. Här blev det barnprogram på Tv:n i sängen. Ville heller inte gå upp hur tidigt som helst ;-) men nu blir det också frukost.
  Heja dig som bet ihop och gjorde dina tio rundor :-) Vi orkar oftast mer än vad vi tror/vill. Kram och ha en bra söndag.

  SvaraRadera
 2. helt ok att ligga kvar och lite strunta i vad barnen gör! våran minsting har ju fortfarande inte vett på vad sovmorgon är.... men jag var hemma sent igår efter en trevlig bowling kväll och lite alkoholhaltiga drycker så jag låg allt kvar en stund till!
  Du är grym, underbar känsla när man gjort det!
  Hoppas äldsta mår bättre!
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Skönt att ligga kvar lite extra i sängen och dra sig.
  Kram fina

  SvaraRadera
 4. Du är verkligen inspirerande som tar dig över och förbi alla motivationshinder. Kram.

  SvaraRadera
 5. Shit, vad du är duktig med din träning! Vilken kämparanda du har också! Heja dig!
  Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!