lördag 12 april 2014

Hon var så duktig

Sitter i soffan och slappar efter en bra dag. Äldste grabben stack till grannstaden idag för att vara med på Dalalags-läger i fotboll. De skulle starta lägret med en match på morgonen. Hade ju varit så skoj att åka dit och titta men kidsen var så trötta och ville inte alls så maken fick åka själv. Istället åkte vi iväg lite senare så att de fick köpa sig lite glass.


Inte den bästa kvaliteten på korten, de är tagna med telefonen. Men jag önskar jag hade haft kameran med mig för det är så fint där ute i Torsång. Men då hade nog kidsen blivit galna på mig om jag skulle fotat för fullt :).


Trots att det bjöds på glass och de fick gunga och leka i sandlåda så var lillgossen inte riktigt nöjd. Det var mycket grin och gnäll. Jag frågade varför han höll på så, svaret jag fick var "ja men det är ju så jobbigt, vi ska alltid bara göra och göra och åka och åka". Goplutten, där ser man, det behöver inte alltid göras så himla mycket, de behöver lugn och ro och bara få vara hemma också :).

När lillgossen var på kalas så passade jag och lilltösen på att sticka ut på en liten cykel/joggingrunda. Det gick jättebra, hon var så duktig och orkade med 5 km. Ibland var hon tvungen att gå lite i backarna, så det blev ingen jätte effektiv jogginrunda för mig. Men det gjorde inget för jag hade tänkt mig en vilodag idag och det var så roligt att ha sällskap av henne.Lilltösen var så nöjd när vi kom hem så det här kommer vi att göra om :).Nu ska här mysas och datorn läggas undan. Lilltösen och maken har fixat fruktsallad som vi snart ska duka fram :).

Ha det gott!

Kram Jennifer

6 kommentarer:

 1. Har också haft med barnen på cykel när jag joggade och de var yngre. Vet en gång då sonen var med och han pratade konstant hela rundan!:)
  Kan känna igen mig i det där med att man inte alltid behöver göra en massa saker utan bara vara hemma emellanåt. Den här helgen är sådan! Imorgon får det dock bli en sväng och se när sonen spelar fotbollsmatch.
  Tränar du varje dag?
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men visst är det skoj att kunna göra sådant tillsammans :-).
   Jag försöker tänka träna tre dagar och sedan en vilodag. Men ibland är det svårt att låta bli att träna :-).
   Kram Jennifer

   Radera
 2. Cykla är vårtecken! Håller med att ibland är det skönast att vara hemma ;)

  Love your pictures!!!

  KRAM och ha en skön kväll och söndag

  SvaraRadera
 3. Vilken bra idé! Ibland är det bara skönt att få komma ut och röra sig och då spelar inte tempot så stor roll tycker jag :-)
  Kram.

  SvaraRadera
 4. Ja, så himla klokt reflekterat, att dra ner på tempot ibland. Så viktigt. Kram.

  SvaraRadera
 5. Ibland behöver man påminna sig om att det är fullt tillräckligt att bara vara hemma också. Kram kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!