söndag 7 juli 2013

Sådant som kan hända

Mycket fotboll har det varit här sedan i torsdags men nu är cupen slut. För grabbens del så blev det en mycket jobbig cup. Han spelade 10 minuter i första matchen och åkte sedan på en sträckning av bakre lårmuskeln och kunde inte spela något mer på hela cupen. Trist men det är sådant som kan hända, nu hoppas vi att det kommer att hinna bli riktigt bra tills dess att seriespelet kör igång igen i början av augusti.


Skoj att få springa och spela lite på planen under pausen :).


Det blev straffar i kvartsfinalen. Såååå jobbigt att titta på, men det gick vägen, dessvärre förlorade de semifinalen.


Vilken dag det har varit idag då, sol och värme, riktigt underbart och vad passar väl bättre än jordgubbar till frukost en sådan fin dag :).


Grabben är och tittar på finalen i hans åldersgrupp, maken och småttingarna har stuckit iväg till stugan. Jag hade en tanke att passa på att träna men jag tror jag har något eländigt virus i kroppen för jag har halsont som kommer till och från och värk i lederna, nästan att jag känner mig lite febrig så det får snällt bli till att vila istället. Jag vilar med bio, jag och grabben ska se "The lone ranger".






Må så gott!

Kram Jennifer

7 kommentarer:

  1. Jordgubbar är ju sååå gott och nu såg jag att det börjar dra ihop sig för blåbärsplockning här... någon vecka till så :-)
    Trist för din son att missa matchen, hoppas det läker snabbt och att även det du dragit på dig försvinner fort som sjutton :-) Kram.

    SvaraRadera
  2. Stackars liten och stakars dig, är det någon gång man inte vill vara sjuk så är det väl under sommaren.!!!
    Krya på dig.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Stackarn som inte fick fullfölja cupen... Hoppas han står på benen snart igen och kan ta igen när serien börjar!
    Och inget vidare för dig med något olustigt i kroppen, ja vila är väl det bästa och vila på bio låter inte fel...

    Min rygg börjar kännas ok, attans vad ont det har gjort! Tog en promenad igår och det var skönt för ryggen, fick ett oranget piller av morfar idag... Hmmm?! Han sa att det skulle hjälpa.. Något voltaren liknande!
    Känner jag mig ok imon så testar jag en lugn joggtur eller cykeln... Det spritter ju alldeles för mycket i kroppen men ja det kan ju bli värre om jag kör igång hårdare direkt!

    Hoppas du känner dig bättre imorgon
    Kramar Sandra

    SvaraRadera
  4. Å vad trist med en sträckning :(
    Kram.

    SvaraRadera
  5. Åh vilka fina foton du tar Jennifer! Ha det underbart! kram Caroline

    SvaraRadera
  6. Den filmen ska jag också gå på. Tänkte få med mig sonen men han är sjuk. Det är ena riktigt envisa förkylningar som går nu. Jag har hostat i flera veckor men det försöker jag att inte låtsas om. God bättring:))

    SvaraRadera
  7. Tråkigt att han inte kunde spela:(
    Så gott med jordgubbar, vi var och plockade igår och nu ska vi göra milkshake!

    Kram Pernilla

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!