söndag 10 mars 2013

Stora Aspan

Vi gjorde en chansning igår, vi tog fram kartan tittade efter någon sjö eller något annat ställe som skulle kunna passa som utflyktsmål, så packade vi med matsäck och stack iväg hela familjen. Vi valde att åka till en sjö, Stora Aspan, som inte ligger så långt från där vi bor och oj vilken dag vi fick, (ja det började med grin, lillgossen ville inte åka iväg och när vi traskade i skogen så sa han efter ca 10 m att han var så trött i benen för han hade gått såååå långt, men väl framme så blev även hans humör på topp och sedan grinade han när vi var tvugna att åka därifrån:)) strålande sol och vi var alldeles ensamma där på sjön. Ja vi såg en och annan skidåkare, scooteråkare och crossåkare men annars var det så lugnt och skönt. Ibland är jag så där att jag bara vill åt lugnet, jag vill inte ha något folk runt i kring mig förutom familjen, bara kunna få vara och andas. 
Jag glömde tyvärr kameran så det fick bli fotande med telefonen.







Eftermiddagen tillbringades hos vänner som nyligen köpt hus. Det var ett riktigt fint hus, stort, öppet och ljust och jag blir alltid så sugen på att börja göra om hemma efter att ha besökt någon som jag tycker har det fint. Allra helst skulle jag vilja bygga ut, känner att vi bor lite trångt, men det är ju de där pengarna som saknas. Och när jag tänker efter så vet jag ju att vi har det bra nu, det är inte alla som ens har ett hem, men drömma lite kan man väl få göra ändå :)?

Lillgossen vaknade kl 6.15, trots att han var uppe och såg hela Mello igår, så vi sitter trötta i soffan, han med sitt DS och jag med datorn. Ute har solen gått upp och det ser ut som att vi får ännu en fin dag. Idag vankas det 4-årskalas så dagen kommer ägnas åt paketinköp, träning och kalasande :).




Ha en skön söndag!

Kram Jennifer

11 kommentarer:

  1. Vilken härlig dag, ser riktigt mysigt ut. Ha en fin söndag. Kram

    SvaraRadera
  2. Dom är för roliga de där små liven! Tur han gillade utflykten till sist! Jättefina härliga bilder!
    Kram helena

    SvaraRadera
  3. Vilken härlig utflykt!:) Jag tillbringade dagen inne i en idrottshall.
    Drömmer också om större hus ibland och om att göra om här hemma, men sedan inser jag att jag redan tycker att det är tråkigt att städa de ytor vi har och att jag trivs rätt bra som det är!:) Som sagt, jag har ett hem där jag trivs med min familj.
    Jag hade tänkt vara med på ett träningspass nu på fm, men orkade inte gå upp. Idag blir det kalas för mamma, bandy på tv och sedan ska jag försöka komma ut på en runda ikväll istället.
    Har sagt det tidigare, men säger det igen. Gillar citaten du alltid har med i dina inlägg!:)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Å vilka underbara bilder. Vilken härlig utflykt.
    Kram.

    SvaraRadera
  5. Hej vännen! Vilken härlig utflyktsdag och vilka underbara bilder, du är ju värsta fotografen:) Visst kan man bli sugen att fixa om hemma, när man besöker någon som har det fint! Man får ta lite då och då:) Må så gott och tack för go kommentar hos mig! Kram Maria

    SvaraRadera
  6. Vilken underbar utflyktsdag! Helt i min smak. :) Vad blir det för träning i dag? Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Testade att springa lite nu på em men tyvärr så går det så dåligt, jag får så ont i magen. Men det blev 8 km lätt jogg och så ska jag köra ett styrkepass hemma ikväll :-).
      Kram Jennifer

      Radera
  7. Gud vilken härlig dag och vilka bilder!! Skönt med lugnet, tystnaden och att bara vara med familjen!

    Kram Carina

    SvaraRadera
  8. Vilka underbara bilder. Perfekt dag för utflykt. Och visst är det härligt att komma ifrån, hitta lugnet.
    Kram

    SvaraRadera
  9. Så härligt att bara kunna välja och vraka lite vart man vill åka... Jag är lite bekväm och tar gärna utflykter till en lekplats!
    Underbara bilder...
    Gaaah här har inte blivit någon träning i helgen.. kan nästan bli lite stressad och irriterad över det :-/ ikke bra!
    Jag har ett mål att träna hårt, sådär genomsvettig hårt 3 dagar i veckan, allt annat över det är bara bonus! (Jag läst det på ett Special K paket-kanon) att man ska sätta ett mindre mål för annars kommer bara stressen över en, så jag har faktiskt avklarat tre dagar denna vecka men så kommer man in i en bra rytm så blir det lite galet och besatt...
    Ha en skön kväll... båda barnen sover! Wiggo var helt slut efter hockeyn idag, så det blir nog soffan strax!

    Kram Sandra

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!