söndag 31 mars 2013

Papperstallrikar och plastglas

Gårdagen gick i ett rasande tempo, även fast jag tyckte att vi hade så god tid på oss så blir det alltid stressigt mot slutet. Vi hade påskmiddag här hemma, mina föräldrar, syskon, deras respektive och barn var här och har man 8 syskon så blir vi ganska många :). Tyvärr så kunde två av syskonen inte komma, men det är så, det går inte alltid att få till det så att vi ses alla.

Jag började i alla fall dagen med en promenad varvat med lite jogg och så några få styrkeövningar hemma. Tyvärr så ger sig inte magsmärtan som kommer när jag tränar så jag kan bara springa korta vändor innan smärtan blir för stark. Min distriktsläkare säger att hon inte kan hjälpa mig mer, proverna de tog såg bra ut och hon skrev bara ut lite medicin mot magkatarr. Känns så tråkigt, jag börjar känna mig hjälplös, jag vill ju kunna träna ordentligt!!!Småttingarna fick såpbubblor i sina påskägg så de var ute i det härliga vädret medan vi städade. Kan ju säga det att jag hade hellre varit ute med dem :).

Efter städning och fixande med mat så blev det en riktigt bra påskmiddag och vi kunde varva ner. Vi körde faktiskt med papperstallrikar och plastglas för att minimera disken. Visst är det roligare att duka fint med fina glas och tallrikar men ibland så finns bara inte orken att ta hand om det efteråt, och det viktiga är ju ändå inte hur det ser ut utan det är ju att vi får umgås.


Idag blir det lite påskmiddag igen här hemma, svärfar och en av hans döttrar kommer hit. Efter det bär det av hem till mamma och pappa för att fira en av mina fina systrar som har fyllt 18 år och så fira bästa pappa som fyller idag.

Träningsmässigt får det nog bli lite trampandes på motionscykeln ikväll, då får jag i alla fall inte ont i magen, tack och lov :). Känner att det blir lite för mycket klagande här över mina krämpor vid träning, men ibland är det skönt att få skriva av sig lite. Men nu ska jag försöka bespara er mitt gnäll.


Hoppas att ni har en riktigt bra påsk och att ni får en fin påskdag!

Kram

Jennifer

10 kommentarer:

 1. I dag är det dags för mig att förbereda påskmiddag :)
  Håller tummarna för att dina magsmärtor ger sig snart. Kram.

  SvaraRadera
 2. Så tråkigt med din mage, förstår att du blir frustrerad!:(
  Klart att sällskapet är viktigare än fint porslin!
  Ha en fin påskdag!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilken fin påskkärring!
  Och så mycket släkt och famijemys ni har i helgen.
  Här har vi bacillusker, så vi får avboka det ena efter det andra...
  Fast det blir vilosamt, det blir det.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Tråkigt att du ska få så himlans ont i magen!!! Och piller vill man ju inte bara äta för att...
  Papp eller porslin kvittar verkligen ibland... Man måste inte ha en massa måsten och ni är ju så många också!
  Umgås är bättre!
  Låter som ni har en trevlig helg
  Här i sydligaste syd, Trelleborg skiner solen och det är underbart, även om man mestadels håller sig inne i ishallen! 4 av 5 vunna, en match kvar! Sen blir det final spel..
  Må gott och njut lite extra av allt
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 5. Det där med magen lät onte ok! Har du skrivit om det förut? Måste nog läsa! Men på din korta beskrivning låter det som du måste besöka en annan dr!
  Kram helena

  SvaraRadera
 6. Tråkigt med magen! I mina öron låter det inte som magkatarr. Jag tycker du ska gå till en annan läkare.
  Kul att ni träffas så många av er syskon då spelar väl inte papp eller porslin någon roll!
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 7. Trist med magen! Har du testat en dietist? Jag tänker om det är nåt du är känslig mot, som ger sig till känna när du tränar? Kram Sara

  SvaraRadera
 8. Det låter ju inte alls bra med magsmärtorna och magkatarr verkar inte så troligt. Jag tycker nog att du ska kolla upp det någon annan stans. Lycka till! Kram

  SvaraRadera
 9. Så söt liten påskkärring! Hoppas magen blir bättre. Kram Nilla

  SvaraRadera
 10. Sicken söt påskgumma:). Hoppas att magen är bättre nu, jobbigt när kroppen krånglar! Ha en fin tisdag. Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!