tisdag 12 mars 2013

Jag har något att jobba med

Cirkelfys-passet igår var himla roligt och bra men min kropp är som sagt inte med mig, jag blir yr, kallsvettig och musklerna protesterar hej vilt och det känns som att jag bara når sämre och sämre resultat ju mer jag tränar. Jag antar att jag måste vila som flera av er skrev, men det är så svårt, jag vill inte vila, jag vill vara pigg, stark och full av energi, men det är väl kanske vila som krävs för att jag ska nå dit, jag har något att jobba med.

Lika trött på jobbet idag, jag läser en intressant bok, men nu spelar det ingen roll hur intressant det är, sätt en bok i mina händer och mina ögon vill liksom bara falla ihop.
Men idag blir det i alla fall vila för mig jag ska gå på bio med en kompis, Små citroner gula blir det. Jag hoppas bara att jag håller mig vaken ;).


Bild från www.filmkritikerna.se


Jag hoppas att ni får en skön kväll och tack för era omtänksamma kommentarer!

Kram Jennifer

16 kommentarer:

 1. Det är inte alltid som kropp och knopp vill det samma men ibland måste man lyssna på kroppen. Been there, done that. Tyvärr är det så att träning bryter ner och vila bygger upp.

  Du har i alla fall en trevlig stund på bion att se fram emot. En riktig må-bra-film!

  Trevlig biokväll! Kram Carina

  SvaraRadera
 2. Säger som alla andra! Lyssna på din kropp och vila! Hoppas du hade en riktigt trevlig filmkväll!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Ha en trevlig filmkväll, jag lovar, du blir inte besviken på filmen :)
  Kram.

  SvaraRadera
 4. ÅH; jag VET PRECIS hur du känner det ;) Vill inte se, vill köra på som vanligt, vill vara samma glada person som vanligt vara lika käck, en glädjespridare, vara vältrndad, full av energi... Men när det säger stopp så säger det stopp. Och nu säger din kropp stopp och då är det bättre att dra i handbromsen innan även knoppen gör detsamma. För då är det liksom försent och det är liksom inte speciellt kul då heller...

  Kan du inte lova att du vilar ett tag. Att jobba, komma hem från jobbet och rodda ihop middag med familjen, umgås med dem och göra typ inget mer ett tag? Tänka på dig själv och göra precis INGENTING lite oftare?

  Var rädd om dig vännen för det är det ingen annan som är. Du är själv ansvarig för din hälsa och den är faktiskt förjävla viktig!

  MÄNGDER av kramar <3

  SvaraRadera
 5. Kanske kan du fylla på med lite vitaminer eller mineraler nu om kroppen är sliten? Förutom att ta det lugnt också, förstås..
  Jag jobbar i en myndighet och den enhet jag jobbar med kommer påbörja en LEAN-träning nästa vecka. Apropå din bok.. Kram Sara

  SvaraRadera
 6. Hoppas du haft en trevlig filmkväll!! Låter som att det är precis vad du behöver. En riktig feel-good-film!

  Kram

  SvaraRadera
 7. Vila är alltid bra, så orkar man mycket mer när man kör igen.
  Lean, håller vi på med för fullt på jobbet. Blir lite nyfiken på vad du jobbar med?
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag jobbar som processingejör inom stålindustrin (SSAB) :).
   Kram Jennifer

   Radera
 8. Lyssna på din kropp, säger den vila, vila! Man behöver vilodagar även när man tycker om att träna. Känns som att du tränar i stort sett varje dag och det kanske du inte fixar just nu.
  Ta hand om dig!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Ja, vila!!!!!!

  Filmen vill jag också se, tror den är superbra!

  KRAMAR
  Lotta

  SvaraRadera
 10. Lyssna på signalerna, jag tror man är redo då kroppen vill och känns ok tillsammans med knoppen...

  kramen

  SvaraRadera
 11. Vila vila vila... Lyssna på kroppen! Kortare lugnare promenader kanske skulle vara bättre ett tag, då får du också frisk luft... Tänk om det bara blir värre då ångrar du ihjäl dig sen... Jag kan absolut inget om sånt här men sunt förnuft som vi sagt innan!
  Hoppas att bion var bra :)
  Tack för din komm igår..

  Önskar dig en toppen dag! Ta det lugnt
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 12. Vila o ta det lugnt vännen, lyssna på kroppen. Toppen med en filmkväll i lugn o ro. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 13. Hoppas du orkar hålla dig vaken på bion iaf ;) Boken såg ju inte sådär skitkul ut så jag förstår om ögonlocken går igen, själv snodde jag en bok igår (omedvetet) men desto mer spännande att läsa...ha ha

  Kram ullis

  SvaraRadera
 14. Oj den vill jag oxå se vi får höras om den va se värd :),,,boken får du behålla för dig själv ;) Hoppas du får en toppen torsdag.
  Kramiz

  SvaraRadera
 15. Yoga låter som en bra idé. Testa pocket yoga (gratisversionen), den är enkel att följa. Den filmen vill jag se. Vad tyckte du om den? Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!