måndag 11 mars 2013

6-årskontroll

Imorse var det dags för lilltösen att gå på 6-årskontroll. Hon fixade "kontrollen" galant, det skulle ritas gubbe, ritas former, klippas, stå på ett ben, hoppa på ett ben och så var det ju den där sprutan också. Jag trodde nog att det skulle kunna komma någon tår, men nej då, det var ingen fara, "det vara bara roligt" säger hon efteråt :).

Vi kom lite tidigt så det hanns med lite lek innan det var dags.

Läget här är annars fortfarande väldigt trött, jag förstår inte, nu när vi haft flera soliga dagar borde man väl känna sig piggare?!? Jag känner mig tung i både huvud och kropp och det är nästan att jag somnar framför datorn på jobbet. Det värsta när jag är så här trött är att mitt tålamod är på bott, stubinen är liksom väldigt kort och jag blir sur och snäsig. På jobbet försöker jag hålla god min men så fort jag kommer hem så brakar det loss, inte bra! Ja ja, jag ska masa mig iväg på ett cirkelfys-pass på friskis i alla fall, kanske känner jag mig lite piggare efter det.
Ha en bra måndagkväll! 

Kram Jennifer


10 kommentarer:

 1. Våra tjejer är visst lika gamla! Det blir en skoltjej för dig med till hösten, eller hur!!
  Usch vad jobbigt att vara så trött. Hoppas du piggnar till snart!!

  kram

  SvaraRadera
 2. Låter inte kul alls att vara så där trött.
  Ta hand om dig!
  Kram

  SvaraRadera
 3. *tummen upp för sexårs kontrollen! Tror man oroar sig mer än barnen ibland!
  Jag har heller inget direkt tålamod, kan bli tokig! Sen efteråt kan jag tänka "varför gör jag så, andas andas andas"
  Våren kan göra en riktigt trött(googla) kroppen har svårt att vänja sig... Jag känner mig också väldigt trött även om jag har en bebis så ämnet jag en annan trötthet!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vad skönt att det gick bra med 6 års kontrollen! Vilket bra citat! Kram Nilla

  SvaraRadera
 5. Den där sprutan fick han när han fyllde fem här i Östergötland.. Men men, det ska ju göras hur som! Tror det är våren som gör en trött, eller ljuset, jag känner mig också mycket mycket tröttare än vanligt just nu! Kram Sara

  SvaraRadera
 6. Asså, jag känner igen ditt mående lite läskigt mycket. Vila är mitt heta tips :) Förr löste jag också min trötthet, med att gå och träna. Motiverade mig med att det gav så fantastiskt mycket energi, men jag har fått lära mig (efter mycket tjat från min läkare) att när kroppen är slutkörd, då är det vila och endast som ger den energin som behövs ;)

  Jobbig insikt, men jag lärde mig den hårda vägen...

  Kram på dig och glöm inte att vara rädd om dig!

  SvaraRadera
 7. Håller fullständigt med ovanstående! Bara tillåta dig att vila som gäller, kroppen säger ifrån. Bäst att lyssna!
  Kram Helen

  SvaraRadera
 8. Vad härligt att det gick bra att ta sprutan.
  Kram.

  SvaraRadera
 9. Hoppas du känner dig piggare i dag! Här är det trött värre. Kan det vara våren??

  Skönt att 6-års kollen gick bra! Vi var där i fredag men kunde inte ta sprutan pga feber utan gör ett nytt försök nu på fre.

  Önskar dig en underbar tisdag fylld av energi!

  kram Carina

  SvaraRadera
 10. Du kanske håller på att bli sjuk - var försiktig när/om du tränar iaf! Vilken sköning till dotter du har "det var bara roligt" tänk om man hade haft det så enkelt under alla år - jag har en spruträdd dotter som legat på alla möjliga golv och skrikit, sprungit ifrån sjuksyrror, svimmat och ja det har minst sagt varit turbulent vid sprutdags om man säger så ;)

  Kram ullis

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!