söndag 3 mars 2013

Mina stackars ankfötter

Klev upp tidigt i morse, laddade med frukost för att sedan sticka iväg på Vasaloppsspinningen. Jag måste säga att jag var faktiskt lite nervös, tycker det är svårt att planera ett sådant långt pass när man inte är van vid att köra på så länge. Men det gick riktigt bra fast jag fick rejält ont i ben och fötter och har sedan känt mig trött och slut hela dagen. Jag måste köpa mig ett par nya spinningskor för de jag har nu klämmer åt för mycket så mina stackars ankfötter domnar.
Och Vasaloppet då, det följde vi på storbild och alltså jag säger bara det, vilka skidåkare jag är så imponerad av att de klarar att åka så långt i det tempot. Jag har en liten dröm att någon gång i livet åka Vasaloppet, men jag är inte så förtjust i skidåkning för jag är så grymt dålig på det så jag vet inte varför jag har den drömmen, kanske är det för att jag gillar fysiska utmaningar :).

Jag hann sedan hem för att bänka mig i soffan och titta på fem-milen. Jag vet inte vad det var med småttingarna för de lekte så snällt i princip hela loppet, annars brukar det ropas på mamma hit och mamma dit och jag får vara glad om det går att se fem minuter sammanhängande :). Och vilket lopp det blev, äntligen ett svenskt guld och på vilket sätt han gjorde det, jag säger bara wow!


Söndagen går mot sitt slut och jag tror att jag kommer att somna ovaggad. Hoppas att ni har haft en bra helg och att ni får en bra start på nya veckan!

Kram Jennifer

9 kommentarer:

 1. Du är grymm *applåderar och tjoar
  Heja dig!
  Härligt jobbat! Förstår att kroppen är mör!
  Här har det varit lite segt idag, det var ett trevligt kalas igår så det är bara att ta nya tag imorgon för strax blir det kudden zzzzznark
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Det tror jag det, du har all rätt att vara utpumpad efter ett sådant mastodontpass. Bra jobbat!!! Alltså jag tycker också att spinning är himla roligt men det känns som jag är nyförlöst några dagar efteråt så det är liksom inte värt det ;) Då är indoor mycket bättre. passen är upplagt ungefär detsamma men man slipper sitta ;)

  Sov gott! Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Wow vilket mastodontpass häftigt! Jag har åkt Vasaloppet en gång- en häftig upplevelse! Kram Sara

  SvaraRadera
 4. Bra jobbat där!:)
  Insåg idag att eliten kör 9 mil på lite drygt den tiden jag körde 3...
  Ja, jösses vilken femmil det blev! Helt otroligt!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Wow! Vad duktig du är!! Jag har åkt tjejmilen och det räckte gott och väl för mig:)

  Kan tro du somnade ovaggat så hoppas du sover gott nu!
  Kram Fredrika

  SvaraRadera
 6. Wow vilket pass.
  Jag har åkt Vasaloppet två gånger, allt går om man vill.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Att man är imponerad ja... men också en smula avis på dem för det ser ju så roligt ut.
  Nåja, här får jag nöja mig med en långpromenad på lunchen :)
  Kram.

  SvaraRadera
 8. Härligt jobbat du kan du...vilken bild du fick på Ohlsson ser ut som han e svart :D
  Kram L

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!