måndag 25 mars 2013

15 minuter

Och jag som trodde att vi skulle få sitta och frysa som bara den igår på fotbollsmatchen, det brukar alltid vara så på våren att man står där och huttrar. Men tänk så fel jag hade igår, solen sken, det var vindstilla och hur skönt som helst. Nog syntes det att det var första matchen för säsongen, det blev lite felpass och de var lite osäkra i spelet men de vann, härligt att få starta med en vinst!
Jag testade ju core igår för första gången, det var ett riktigt bra pass och det känns i magen nu kan jag lova. Idag fanns ingen tid att åka iväg på träning så det blev lite hemmaträning, jag testade en DVD som följde med senaste numret av Topphälsa, "15 minuter med Paolo Roberto", och jag säger då det inte trodde jag att jag skulle bli så trött av 15 minuters träning :). Det var fyra övningar som man körde i ca 10 s vardera och så gick man runt så under 15 minuter helt utan vila, tempot var högt kan jag lova och det kändes som effektiv och bra träning :).
Det var dock inte så smart att ha tryckt i sig en massa våfflor innan för oj vad det for upp och ner i halsen under träningen.
Nej, nu har jag eftersvettats klart så nu blir det duschen.


"Var nöjd med det du har och finn glädje i hur saker är. När du inser att ingeting saknas, tillhör hela världen dig." ~Lao Zi


Må så gott!

Kram Jennifer 

9 kommentarer:

 1. Det får nog bli lite hemmaträning här imorgon för jag tror inte jag får ihop det med något Friskis-pass. Bra när det finns träningsappar i telefonen att ta till.

  //Linda

  SvaraRadera
 2. Köpte också ToppHälsa och fick den dvd. Får nog prova den någon dag!:) Var på rygg/mage pass idag och det kändes i magen efteråt kan jag lova, men det är rätt skönt också.
  Sedan gick jag hem och gjorde våfflor till mig och familjen!:)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack för en underbar blogg!

  Svar: Någon kudde behöver inte jag iallafall. Men det gör ändå ont när jag ska böja mig ner eller när jag ska ner till golvet.

  SvaraRadera
 4. Va härligt med utepremiär!! Min grabb ska börja spela fotboll i vår, han fyller sex strax.. Kram Sara

  SvaraRadera
 5. Köpte också topphälsa idag, just för dvd'n kul att den var bra!

  SvaraRadera
 6. 15 min träning är super. Testa Nike trainong club (NTC) appen. Det finns jättebra 15 min pass under kategorin get focused. Eftersom du kör på med träningen, betyder det att du känner dig bättre? Kram

  SvaraRadera
 7. Visst är det skönt att man kan köra slut på sig med hemmaträning!

  Hoppas du är piggare och att du får en bra vecka!
  Kram Carina

  Ps: fina kläder du shoppade häromdagen

  SvaraRadera
 8. Grattis till vinsten! och ingen snö!!! känns lite fuskigt :)

  Önskar dig en fin påsk vecka.

  /S

  SvaraRadera
 9. Å vad härligt, grattis. Core skulle jag också vilja testa på. Kram.

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!