torsdag 21 mars 2013

Ta en massa blodprover

Idag var jag iväg till läkaren, jag gillar det inte alls, tycker inte om att sitta där och berätta om mina krämpor. Jag känner nästan att jag vill säga "nej men jag mår så bra så jag kan nog gå igen". Jag tog mig i kragen och ringde läkaren i tisdags, jag har ju nämnt tidigare att jag får så ont i magen (eller vid revbenen på höger sida) när jag springer. Den värken har tyvärr blivit värre och jag får nu ont oberoende av vad jag tränar, får till och med ont när jag går raskt och nu har jag liksom nått en gräns, jag kan inte ha det så här. Såklart visste hon inte vad det är, men jag fick iväg och ta en massa blodprover bland annat för att se om jag kan vara intolerant mot gluten, det skulle kunna förklara min trötthet och min allmänt knöliga mage. Så nu är det bara att invänta svar på proven, få se vad de visar. Läkaren hade dock en gissning till smärtan, i och med att jag har sådan halsbränna så sa hon att det kan vara så att jag har en irritation i magsäcken och att det är det som gör ont, så det blir ev till att knapra magmedicin och att gå ner med kamera i magen.

Nog med tråkigheter, jag köpte med mig lite våriga blommor hem idag, tänk att blommor kan göra en så glad :).

Kvällen har varit riktigt bra, jag var iväg med några tjejkompisar för att fira en av dem som gift sig. Det blev lugnt och sansat, lite enkel mat på en mysig liten restaurang, så trevlig att få äta gott och prata och bara ha det bra. Tack fina Carina, Linda och Kerstin för en riktigt tevlig kväll!


Nu ser jag fram emot en skön ledig fredag!

Ha det gott!

Kram Jennifer

6 kommentarer:

 1. Hoppas verkligen att du får svar på vad det är och att man kan göra något åt det. Inte kul att alltid känna sig dålig!:(
  Låter gudomligt med ledig fredag! Vi har nu jobbat i två veckor med kort om personal och det börjar kännas nu. Är super trött och skulle behöva egentid och skulle behöva slippa ta ansvar för allt här hemma...
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack fina Jennifer för en toppenkväll!! Ni är dom bästa!!

  Hoppas du får ordning på magen och att du blir pigg igen snart! Bra att du gick till läkaren för att bli ordentligt undersökt!

  Hoppas du får en bra helg! Varm kram Carina

  SvaraRadera
 3. Vilket trevligt avslut på veckan (eller härlig start på helgen) att få träffa sina vänner... Låter som en härlig kväll...
  Inget vidare med magen, men så bra att du tog dig i kragen och gick dit så att du kan få ordning på magen och tröttheten..
  Ska ni göra något roligt på lediga fredagen???
  Önskar dig en härlig dag med barnen
  Stor kram Sandra

  SvaraRadera
 4. Tur du tog dig till doktorn. Jag vet hur det känns, att man bara sitter och beklagar sig, men så är det ju inte. Ta hand om dig. Kram.

  SvaraRadera
 5. Så jobbigt men hoppas det leder till något bättre. Mysig kväll du fick! Kram Nilla

  SvaraRadera
 6. Känner verkligen igen den där olusten för att gå till läkaren.. :( Hoppas de kommer fram till något!

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!