torsdag 14 mars 2013

Väldigt lugnt

Torsdagkväll, tjoho vad det känns bra!!! Nu har jag tre lediga dagar att se fram emot. Idag har det varit strålande sol och det känns ju bara så skönt att det är så ljust och härligt när man går hem från jobbet :).

Imorgon drar jag, småttingarna och äldste grabben, som är ledig, till stugan. Det ska bli så skönt, jag tor det kommer att göra mig gott för där är jag så mycket bättre på att koppla av. Hoppas på fint väder så att jag kan gå långa härliga promenader och att vi kan ta matsäck med oss och gå ner till sjön.


Det är vackert på kvällarna nu när solen är på väg ner, utsikt från altanen :).


Jag har vilat totalt från träning i två dagar nu så gissa om jag har kännt abstinens ;). Idag kunde jag inte hålla mig, jag testade Indoor Walking för första gången. Jag resonerade som så att jag kunde testa det och köra lugnt, väldigt lugnt, bara köra med behaglig belastning. Jag känner mig själv och vet att jag har svårt att ta det lugnt när jag väl kör igång, men nu hade jag verkligen bestämt att jag måste ta det lugnt för jag ville inte bli sådär yrslig igen och jag klarade det :). Jag körde på i ett behagligt tempo, så att jag fick upp pulsen lite och blev svettig men inte mer än så och det kändes jättebra, visst kändes det lite märkligt att inte ta ut mig totalt, men men just nu behöver nog min kropp att jag tar det lite lugnt.


Lantliv låg i brevlådan när jag kom hem från jobbet idag och nu hoppas jag på att jag kommer få en lugn helg och tid till läsning.


Föresten så har jag ju glömt att tala om vad jag tyckte om "Små citroner gula", det var en film precis i min smak, lagom komplicerad och lättsam :).

Må så gott och tack än en gång för era omtänksamma kommentarer!

Kram Jennifer

7 kommentarer:

 1. Ha en underbar helg och klokt av dig att köra igång lite lugnt!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Vad skönt med ledigar dagar och få tillbringa dem i stugan! Njut och koppla av så mycket du bara kan ja:))
  Den filmen har jag varit nyfiken på länge och nu ska jag verkligen ta och se den!

  Ha en fin fredag imorgon!
  Kram Fredrika

  SvaraRadera
 3. Tjoho!! Helgen närmare sig med stormsteg ;-)


  Bra att det du tar det lugnt Jennifer och att du känner efter hur. Köra igång lagom är bäst!

  Njut av lediga dagar och ha en jättefin helg!

  KRAM!

  xx

  SvaraRadera
 4. Skönt med lediga dagar. Speciellt när man behöver dem. Ha det riktigt bra i stugan och koppla av! Lyssna på kroppen och ge den det som den behöver. Behöver den vila, gör det. Strunta i om huvudet vill något annat! Precis det ska jag göra i helgen. Har oxå kört för hårt m träningen och är sliten så här är det vila som gäller.

  Önskar dig en fin helg och hoppas du är piggare efter den! Varm kram Carina

  SvaraRadera
 5. Så härligt med långhelg. Ha så mysigt. Kram.

  SvaraRadera
 6. Bra att du lyssnar på din kropp även om det är svårt!:)
  Ha en riktigt härlig helg i stugan nu.
  Ta hand om dig!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Vad skönt att kroppen repar sig. Inspiratör "walking" är verkligen en favorit. Man kan verkligen anpassa passet efter sin dagsform. Jag fick upp ögonen för IW när jag var gravid, tränade det enda fram till v 38. Bra att starta med även när det var dags att börja träna igen. Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!