söndag 23 september 2012

Marknad i stan

Den här helgen har det varit marknad här i stan. Vi tog oss dit en vända idag, vädret var inte det bästa men det regnade i alla fall inte så som det gjorde igår. Får väl säga att jag ändå tyckte det var ganska skönt att vädret inte var så bra för det innebar att det inte alls var så mycket folk där och vi behövde inte stå i en enda kö :).

Spel på chokladhjul och sockervadd är väl ett måste då man är på marknad?! Lillgossen var dock väldigt skeptisk till sockervadden och ville inte ens smaka.


Stolta småttingar, de hade möjlighet att välja och vraka bland bilarna och ni ser färgvalen :).


Efter en alldeles lagom runda på marknaden var jag så där lagom genomfrusen och det var skönt att få komma in i värmen i köpcentret, det skulle inhandlas höstskor till småttingarna.

Efter lunchintag så fick vi oss lite mer kraft så vi orkade oss igenom skoaffären, vi hittade snabbt och utan gnäll skor till både lillgossen och lilltösen.

Eftermiddagen har jag spenderat i säng och soffa, är lite småfebrig och har superont i halsen, bra uppladdning inför Lidingö-loppet till helgen, NOT!!!!

Får väl lita på det här citatet:

"Det är sunt att vara sjuk ibland." Henry Thoreau

Hoppas ni har haft en riktigt bra helg och tack för era fina kommentarer, blir alltid så glad när jag läser dem!

Kram Jennifer 

14 kommentarer:

  1. Så mysigt det såg ut!
    Marknad och karusellåk utan kö är ju toppen.
    Hoppas att veckan blir bra!
    Kram K

    SvaraRadera
    Svar
    1. Önskar dig också en bra vecka! Kram Jennifer

      Radera
  2. Försök tänka positivt gällande Lidingöloppet även om det kanske inte är helt lätt. Att vila sig i form är inte helt fel! Hoppas du blir bra snart!

    Krya på dig!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Vilken mysig dag med marknad! Barnen ser helnöjda ut och inte dumt alls med lite sämre väder så att man slipper köer och trängsel. Och chokladhjl och sockervadd ... nu längtar jag också efter att gå på marknad. :)

    Vad skönt att ha fixat höstskorna också. Vi har kvar att fixa höst och vinterskor. Får ta tag i det snart.

    Usch, din stackare! Förkylning är inget vidare alls. Ta det nu lugnt och vila och så håller vi tummarna för att du mår bra i tid till loppet. Krya på dig vännen!♥

    Tack snälla Jennifer för alla dina omtänksamma och fina kommentarer hos mig. Speciellt de när jag hade tuffa dagar i samband med sjukhusbesök och oro. De värmde så otroligt gott kan du tro. Precis som dina kommentarer alltid gör och jag tycker att du är helt fantastisk som skriver små fina hälsningar hos mig trots att jag pga av förkylning, blödning i magen och nu senast nackspärr har varit rätt så osynlig i era kommentarfält. Du har ett otroligt stort och varmt hjärta och du ska veta att även om jag har varit tyst ett tag så har jag kikat in här varenda dag. Fatts bara annat. Och nu hoppas jag att jag ska vara på banan igen. Tack kära vän för att du är du och att du finns därute.♥

    Krya nu på dig ordentligt!

    Stor kram
    Lotta

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj Lotta, tack, nu får du mig att gråta, så många vackra ord från dig! Jag tackar dig så mycket för dina otroligt fina och tänkvärda blogginlägg, de får mig ofta att må bra ska du vet. Jag hoppas verkligen att du ska vara på banan igen och att du får må bra och slippa oro! Kram Jennifer

      Radera
  4. Att gå på marknad kan vara mysigt ibland, men framför allt så är det uppskattat av barnen kan jag tro.
    Kram och ha nu en bra vecka Lotta

    SvaraRadera
  5. Hoppas du börjar må bättre! Marknader är mysigt, spunnet socker och karuseller är lycka för våra små liv och lycka för oss föräldrar att se dom ha så roligt!

    Tack för din grattishälsning hos mig!
    Kram

    SvaraRadera
  6. Marknad är ju alltid mysigt att gå på, barnen brukar ju gilla det starkt:)

    Ha en fin kväll/Åsa

    SvaraRadera
  7. Hoppas du känner dig mycket friskare imorgon! Måste bli frisk till loppet! Kram Caroline

    SvaraRadera
  8. Attans att du inte känner dig frist....krya på dig!! Du vill jag vara "top shape" inför loppet.

    Mysigt med marknader!

    Kram!

    SvaraRadera
  9. Jag insåg igår att det verkligen var dags att se över höstgarderoberma här hemma, särskilt när det gäller skor.
    Tråkigt att du blivit sjuk. Håller tummarna för att du snabbt blir frisk. Tänk som så att du vilar dig i form!
    Kram

    SvaraRadera
  10. Åhh, marknader. Jag har alltid älskar marknader, ända sedan jag var barn..jag vet inte vad det är..men det är något speciellt med marknader. Speciellt på vintern och nu på hösten när det är skördemarknader! Stämningen, människor, det doftar en blandning av grillad korg, brända mandlar och förväntning.. Ja..jag älskar det! :D

    SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!