måndag 17 september 2012

Då var jag arg igen då

Tänkte testa att göra ett inlägg från min iPhone, även om inte abonnemanget fungerar än så funkar ju wi-fi. Men då var jag arg igen då för det funkar ju inte för fem öre, det funkar ju till och med bättre på min lilla Sony ericsson :(. Troligen är det jag som inte fattar och gör fel, men det går inte att överföra bilder från telefonen, det står att jag måste installera google+ och det gjorde jag och jag aktiverade direktöverföring men inte tusan fungerade det för det!!! Hjälp, hur gör ni när ni bloggar från telefonen, har ni någon särskild app eller så????

Jag som hade tänkt njuta av era bloggar men klockan är redan på tok för mycket, jag har suttit i över 2 timmar och försökt, nej jag ger mig inte gärna när det gäller sådana saker. Men nu får det bli sängen, ska upp och hålla i kursen imorgon igen.

Vi var på äldste grabbens fotbollsmatch idag, då var jag inte arg och jag tyckte det var roligt att testa kameran i telefonen.

Soligt var det men kallt blev det ändå, det hör liksom till att frysa när man tittar på fotboll :).

Nej bäst att gå och lägga sig, stackars maken råkar illa ut när jag blir galen på telefonen, han försöker hjälpa till men får snäsningar till svar, skäms på mig.

God natt och ha en bra tisdag!

Kram Jennifer

8 kommentarer:

 1. Ha ha vilka i-lands problem man har ibland, tyvärr kan jag inte hjälpa dig heller eftersom jag aldrig bloggat från mobilen. Har inte orkat fixa - men kanske en vacker dag orkar jag med en sån frustrerande dag som din ;)

  kram Ullis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men eller hur, verkligen ett i-lands problem, skäms ju nästan över att jag kan bli så upprörd över något sådant :). Kram Jennifer

   Radera
 2. Jag har en app! Blogger - det funkar helt ok. Jag tror inte man ändra storleken på bilderna (men det kan du fixa senare) men allt annat är "as is". Test!

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Du lär dig snart.
  Men hämta ner blogger-appen. Den är bra!

  Ha en fin dag.
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 4. Blogger är det som funkar. Ladda ner den så ska du se att det ordnar sig. Känner igen mig i din ilska - jag var likadan innan jag fick det att funka med mobilen ;). Lycka till och ha en bra tisdag! Kram

  SvaraRadera
 5. Visst är det jobbigt när tekniska saker inte fungerar...

  SvaraRadera
 6. Hahaha du e då så härlig min vän, vet om det är någon tröst e funkar inte för mig heller ;). Ses imorgon
  //Kram

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!