fredag 7 september 2012

Härlig fm i skogen

Var lite tveksam igår kväll om jag och småttingarna skulle hänga med kompisar på en lite skogstur idag på fm eftersom jag hade sådan fruktansvärd huvudvärk. Men när jag vaknade och såg vilket härlig väder det verkade bli så kände jag ju bara det att vi måste med till skogen trots huvudvärk, ja huvudvärken är kvar, men skogsturen var härlig ändå. Det är så roligt att se barnen leka så bra tillsammans. Tanken var att plocka lite bär också, men jag vet inte hur jag tänker nu för tiden för vi hade ingen hink eller butt att plocka i, men efter att ha rotat lite i bilen så fick en vattenflaska och en coca-cola flaska agera bärhinkar :). Blev inte så mycket plockat men det blev blåbär som kommer att räcka till en smarrig paj i alla fall.Barnen fixade en björnfälla, tanken var att björnen skulle snubbla över repet och landa i myrstacken :), så härligt att höra deras diskussioner.Naturen är så vacker nu på hösten, med alla sina färger, fast idag var det så varmt så det kändes som en sommardag.Sedan var det hem och fixa lite mat och hämta äldste grabben från skolutflykten, det var trötta tonåringar efter en lång cykeltur. Jag beundrar verkligen lärarna som tar sig an och gör sådana saker med eleverna, att cykla ett par mil och tälta med säkert hundra elever, det vet jag inte om mina nerver skulle klara :). Grabben hade haft roligt men han var trött idag.

På em/kväll fick besök här hemma av en god vän och hennes småttingar, det blev tacos, lek och filmtittande, det är alltid så roligt när vi ses!

"Var du än går så ta med dig hela ditt hjärta." Konfucius

Nu är det trötta ögon här och ett bultande huvud, så det får nog bli sängen för min del.

Sov gott och ha en härlig lördag!

Kram Jennifer

6 kommentarer:

 1. Härlig dag i skogen. Hoppas att det onda huvudet blir bättre snart och hoppas att vi får lika fint väder under helgen.
  Kram Agneta

  SvaraRadera
 2. Starkt av dig att ge sig ut i skogen med barn och sällskap. Tror inte att jag hade klarat av det. Det har verkligen varit en härlig dag. Har tyvärr suttit inne mest hela dagen, men killarna har varit i skogen idag så jag är glad för deras skull. Ha en fin helg

  SvaraRadera
 3. Vilken dag!!!! Jag ser ju det på bilderna....å, känner solens strålar, dofterna. Ljuset.

  Du har sällskap med huvudvärk idag....hoppas du mår bättre! Jag ska parkera mig på soffan snart och äta chokladmousse ;)

  KRAM!

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga naturbilder du visar. Hoppas verkligen att din huvudvärk är borta idag.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga bilder från er utflykt! Roligt att se & vilken vacker natur!

  Vill passa på att tacka dig så otroligt mycket för dina alltid så goa kommentarer hos mig! De värmer hur mycket som helst och jag blir väldigt väldigt glad ska du veta! ♥

  Önskar er en fortsatt fin helg & hoppas huvudvärken ger med sig!
  Stor kram Jes ♥

  SvaraRadera
 6. Usch, vad jobbigt med sån huvudvärk :( Tur att du ändå kunde njuta av er utflykt, ser ut att ha varit en jättehärlig dag!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!