tisdag 4 september 2012

Tack!

Jag villa tacka er så mycket för era tänkvärda kommentarer, jag skulle vilja ge er alla en massa kramar. Tänk så mycket omtänksamhet det finns, jag blir alldeles varm inombords och det tåras i ögonen.

Idag är första omgången av kursen avklarad och jag ljuger om jag säger att jag är nöjd. Visst det gick ok, men jag har svårt att acceptera ett ok, jag vill vara helt nöjd. Men så tänker jag efter lite, är jag någonsin helt nöjd över något jag gjort??? Nej, jag kommer alltid på något som jag borde gjort bättre eller borde gjort på något annat sätt, inte undra på att jag blir stressad, jag måste på något sätt lära mig att känna mig nöjd med det jag gjort.


Bild via.


Nu ska jag och äldste grabben iväg och handla inför hans tältutflykt med skolan och jag tror minsann att vi ska ta och hyra en film och bara mysa sen. Att läsa ikapp hos er får jag fortsätta med imorgon.

Än en gång, tack för era kommentarer, jag blir så glad över er omtanke!!!!

Kram Jennifer

4 kommentarer:

 1. Jag förstår hur du tänker, har också varit där. Försöker nu mer och mer tänka att "good is enough". Har ofta tänkt att jag kunde gjort det bättre, men ibland finns inte tiden, orken eller lusten och då måste det vara ok att bara gör precis det som krävdes och inte mer. Stress är aldrig bra.
  Ta hand om dig och hoppas att du haft en mysig kväll med sonen.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tror säkert att det gick jättebra...försök tänka att du är nöjd:)

  SvaraRadera
 3. Sätt små stretchmål...så kommer du känna att du är där, att du grejar det du vill.

  Fina ord - believe in yourself! Det är viktigt att du ger dig själv cred för det fina jobb du gör.

  KRAM

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!