måndag 10 september 2012

Blä

Blä, är min känsla just nu. Imorgon är det dags för att hålla i kursen igen och jag känner inte alls för det, känns inte så meningsfullt att stå och berätta om hur saker fungerar för några som jobbat där i många år och redan kan det mesta. Kursen är ju för nyanställda egentligen men det har bestämts att alla ska gå så då är det väl så då. Nej jag måste försöka peppa mig själv nu och inte låta det påverka mig så att jag blir att må dåligt.

Ska försöka släppa tanken på morgondagen och njuta av en kopp te och lite bröd som jag och småttingarna bakade igår.Ha en bra kväll och hoppas ni får en bra tisdag!

Kram Jennifer

6 kommentarer:

 1. Nej vänd på steken nu:) vad fantastiskt kul att alla dessa kommer och lyssnar på dig, ingen gör det bättre än du antagligen, that's why! Gör en rolig grej av det! Se åtminstone till att du har kul och får en fin dag och strunta i resten! Kram Caroline

  SvaraRadera
 2. Jadu, det låter onekligen lite blä. Nä bort med saker som är blä i livet (de man kan påverka åtminstone) så man får mer tid och kanske framför allt ork för sådant som inte är ett dugg blä! ;)

  kram på dig!
  /Anna

  SvaraRadera
 3. Å, kram på dig!

  Det kommer gå finfint. Du kan väl ta till lite knep....låt dem veta att de är duktiga och kan det här, att du är nyfiken att få höra från dem, kanske de har några bra tips. Men framför allt - du ger dem en möjlighet att få en stund med dig ;)

  KRAM!

  SvaraRadera
 4. Upp med hakan! En dag till bara sedan är det över för nu.
  Och bullarna ser så goda ut!

  Kram K

  SvaraRadera
 5. Blädagar är jobbiga. Jag sänder kraft och kramar!

  SvaraRadera
 6. Hoppas det gick bra:) Bröden ser ju fantastiskt goda ut!

  SvaraRadera

Tack fina för din kommentar!